Haberler

Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Camdaki Kız son bölüm fragmanı izle! Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı!

Güncelleme:

Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız'ın merakla beklenen dizi fragmanını herkes aratıyor. Yeni bölümün ilk fragmanı yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız son bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölüm izle! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izle! Camdaki Kız 14. Bölüm fragmanı izle!

Yayınlandığı her akşam reyting oranlarıyla zirvede yer alan Kanal D'nin sevilen dizilerinden olan Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Camdaki Kız'ın merakla beklenen dizi fragmanını herkes aratıyor. Yeni bölümün ilk fragmanı yayınlandı. Peki, yeni bölümde neler olacak? Camdaki Kız son bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölüm izle! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı izle! Camdaki Kız 14. Bölüm fragmanı izle! Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

CAMDAKİ KIZ 13. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

30 Eylül Perşembe günü yayınlanan Camdaki Kızı yeni bölümde neler oldu? Camdaki Kız son bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Camdaki Kız 13. Bölümüyle yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kızı yeni sezon bölümleri merakla beklendi. Camdaki Kız Hayri kim? Camdaki Kız 13. Bölüm full izle! Camdaki Kız son bölümde Kalp krizi geçiren Rafet'in hayatını kurtaran Hayri'ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verir. Rafet, eve döndüğünde ise tüm aileyi şaşırtan ve taşları yerinden oynatacak kararını açıklar. Camdaki kız full bölümleriyle Kanal D'de!

CAMDAKİ KIZDİZİSİ KONUSU NEDİR?

Nalan, sıcakkanlılığı ile herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan, dünyalar güzeli bir genç kadındır. Ailesinin tek çocuğu olduğu için el bebek gül bebek büyütülmüş, hayatını varlık içinde yaşamış ve en iyi okullardan dereceyle mezun olmuştur. Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışırken birden kendisini Sedat Koroğluyla evlilik arifesinde bulur. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek, umutla bu masalda el ele yürümeye başlasalar da; kısa bir zaman sonra hayatları, gerçek bir karanlığa gömülecektir.

CAMDAKİ KIZDİZİSİNİN OYUNCULARI KİM?

Burcu Biricik (Nalan), Devrim Yakut (Gülcihan), Enis Arıkan (Muzo), Feri Baycu Güler (Döndü), Feyyaz Şerifoğlu (Sedat), Hamza Yazıcı (Tako), Hande Ataizi (Cana), Merve Polat (Billur), Nihal Menzil (Hafize), Nur Sürer (Feride), Selam Ergeç (Selen), Şerif Erol (Adil), Tamer Levent (Rafet), Tuğrul Tülek (Levent), Cihangir Ceyhan (Hayri) Haberler.com haberini okuyorsunuz. Haber kaldığı yerden devam ediyor.

CAMDAKİ KIZ 14. BÖLÜM FRAGMANI

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Feyyaz Şerifoğlu Burcu Biricik Devrim Yakut Hande Ataizi Enis Arıkan Camdaki Kız Kanal D Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title