Haberler

Günlük Dolar Kuru (6 Ekim) Canlı: Dolar ne kadar, kaç TL? Dolar, Altın ve Euro kaç TL? 6 Ekim Güncel dolar kuru!

Güncelleme:

Günlük dolar kuru canlı takip etmek isteyenler, dolar ne kadar oldu ve bugün dolar kaç TL soruları araştırılıyor. 6 Ekim dolar ne kadar oldu, kaç TL? Dolar, Altın ve Euro ne kadar 2023? sorularına yanıt aranıyor. Dolar/TL, haftaya yükselişle başlamasının ardından dolar ne kadar olduğu sıklıkla araştırılıyor. 6 Ekim dolar ne kadar oldu, kaç TL ve dolar, Altın ve Euro ne kadar 2023 merak ediliyor. Peki, 6 Ekim dolar ne kadar oldu, kaç TL? Dolar, Altın ve Euro ne kadar 2023?

Dolar ne kadar ve bir dolar kaç TL, ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 6 Ekim dolar ne kadar oldu, ve döviz kuru canlı takip konuları araştırılıyor. Yeni ekonomi yönetimi ilk faiz kararında sert bir artış yaptı. Dolar ne kadar, kaç TL olduğu merak ediliyor. Faiz kararı sonrası dolar, altın ve euro ne kadar oldu 2023? sorularına yanıt aranıyor. 6 Ekim dolar ne kadar oldu, kaç TL? Dolar, Altın ve Euro ne kadar 2023? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR KAÇ TL?

Dolar saat 11.15 itibarıyla 27,62'den işlem görüyor.

EURO KAÇ TL?

Euro 29,14'ten alıcı buluyor.

STERLİN NE KADAR?

Sterlin ise 33,71'den satılıyor.

Günlük Dolar Kuru (6 Ekim) Canlı: Dolar ne kadar, kaç TL? Dolar, Altın ve Euro kaç TL? 6 Ekim Güncel dolar kuru!

PİYASALAR FED'E ODAKLANDI

Analistler, bugün ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki verilerin yatırımcıların odağına yerleştiğini belirterek, raporun iş gücü piyasasına daha fazla ışık tutacağını ve bunun ABD Merkez Bankasının (Fed) atacağı adımlarda belirleyici bir etken olacağını ifade etti. Fed'in gelecek süreçte hangi adımları atacağına dair devam eden belirsizlikler, varlık fiyatları üzerinde etkili olmayı sürdürüyor.

DÜNYA BANKASI TÜRKİYE'NİN BÜYÜME TAHMİNİNİ YÜKSELTTİ

Öte yandan, Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Konferansının Türkiye ekonomisine ilişkin büyüme tahminini yükseltmesinin ardından Dünya Bankası da tahminini yukarı yönlü güncelledi. Dünya Bankası, Türkiye için ekonomik büyüme beklentisini yüzde 3,2'den yüzde 4,2'ye çıkardı.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

6 Ekim Gündem Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title