Haberler

Günah Bende mi filmi nerede çekildi? Günah Bende mi oyuncuları kimler? Günah Bende mi ne zaman çekilmiştir, konusu nedir?

Günah Bende mi filmi nerede çekildi? Günah Bende mi oyuncuları kimler? Günah Bende mi ne zaman çekilmiştir, konusu nedir? araştırılıyor. Başrolünde Türkan Şoray, Engin Çağlar ve Erol Tezeren'in yer aldığı Günah Bende mi filmi nerede çekildi? Günah Bende mi oyuncuları kimler? Günah Bende mi ne zaman çekilmiştir, konusu nedir? merak ediliyor. Peki, Günah Bende mi filmi nerede çekildi? Günah Bende mi oyuncuları kimler? Günah Bende mi ne zaman çekilmiştir, konusu nedir?

Günah Bende mi filmi nerede çekildi, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Günah Bende mi filmi nerede çekildi? Günah Bende mi oyuncuları kimler? Günah Bende mi ne zaman çekilmiştir, konusu nedir? araştırılıyor. Televizyon ekranlarında yayınlanan yeşilçam filmlerinden biri de Günah Bende mi filmi nerede çekildi? Günah Bende mi oyuncuları kimler? Günah Bende mi ne zaman çekilmiştir, konusu nedir? Detaylar haberimizdedir...

GÜNAH BENDE Mİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Günah Bende Mi?, kıskançlık yüzünden yolları ayrılan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Yıllarca Avrupa'da yaşayan Haluk, vatan hasretine dayanamaz ve ülkesine geri döner. Vatanından ayrı geçirdiği günlerin acısını çıkaran Haluk, bu sırada bir kız ile tanışır. Henüz on altı yaşında olan Ümran, Haluk'tan oldukça etkilenir. Aralarındaki yirmi beş yaş farkında rağmen kendisi ile ilgilenen Ümran'a başlarda ilgisiz davranan Haluk, genç kızın boynundaki kolyeyi görmesi ile farklı davranmaya başlar. Ümran'a ders vermek isteyen Haluk, genç kıza yıllar önce yaşadığı bir hikayeyi anlatmaya başlar. Ümran, başka ile ilgili bir hikaye olduğunu düşünse de anlatılanlar kendisini yakından ilgilendirir.

GÜNAH BENDE Mİ FİLMİ OYUNCULARI

Türkan Şoray (Nüvit)

Engin Çağlar (Haluk)

Erol Tezeren (Muhtar)

Şaziye Moral (Büyükanne)

Aydın Tezel (Ali Rıza)

Kudret Karadağ (Sarhoş)

Muzaffer Cıvan (Sarhoş)

Mahmure Handan (Hala)

Müfit Kiper (Ramon)

Oktay Yavuz (Sarhoş)

Nizam Ergüden (Türk Esir)

Mehmet Büyükgüngör (Uşak )

Toron Karacaoğlu (Cenk Er Seslendirmesi)

Rıza Tüzün (Müfit Kiper Seslendirmesi)

Jeyan Mahfi Tözüm (Türkan Şoray Seslendirmesi)

Hayri Esen (Engin Çağlar Seslendirmesi)

Ayşegül Devrim (Seslendirme)

Gülen Kıpçak (Seslendirme)

Tijen Par (Fatma Karanfil Seslendirmesi)

Fatma Karanfil (Ümran)

GÜNAH BENDE Mİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

1969 yılında vizyona giren filmin çekim yeri ise bilinmiyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Erol Tezeren Engin Çağlar Türkan Şoray Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title