Haberler

Gibi nerede çekiliyor? Gibi dizisi hangi ilçede, nerede çekildi? Gibi dizisi çekim mekanları neresi?

Güncelleme:

Komedi türündeki Türk yapımı internet dizisi Gibi'nin büyük beğeni toplayan 1. ve 2. sezonlarının ardından dizisinin bazı sahneler sosyal medyada paylaşılmaya ve viral olmaya başladı. Dizinin içerisindeki replikleriyle izleyenlere büyük keyif veren Gibi dizisi hakkında Gibi nerede çekiliyor? Gibi dizisi hangi ilçede, nerede çekildi? Gibi dizisi çekim mekanları neresi? soruları araştırılıyor. Peki, Gibi dizsi nerede çekildi?

Gibi dizisi nerede çekiliyor? Komedi türündeki Türk yapımı internet dizisi Gibi'nin büyük beğeni toplayan 1. ve 2. sezonlarının ardından dizisinin bazı sahneler sosyal medyada paylaşılmaya ve viral olmaya başladı. Dizinin içerisindeki replikleriyle izleyenlere büyük keyif veren Gibi dizisi hakkında Gibi nerede çekiliyor? Gibi dizisi hangi ilçede, nerede çekildi? Gibi dizisi çekim mekanları neresi? soruları araştırılıyor. Peki, Gibi dizsi nerede çekildi? İşte detaylar...

GİBİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

2. sezon 3.bölümde Selami Ali Mahallesi Üzüm Kızı Sokak tabelası görülmektedir. 4. bölüm olan sokak röportajı bölümü ise Küçükyalı Maltepe ilçesinde Bağdat Caddesi üzerinde çekiliyor. Gibi dizisinin tamamen İstanbul Anadolu Yakasında çekildiği bilinmekle birlikte dizi mekanlarının sürekli değiştiği bilinmektedir.

GİBİ DİZİSİ NEREDE YAYINLANIYOR?

Komedi türündeki Türk yapımı internet dizisi Gibi, Exxen platformunda yayınlanmaktadır.

GİBİ DİZİSİ NEDİR?

Gibi, Exxen'de yayınlanan komedi türündeki Türk yapımı internet dizisidir. Dizinin ilk bölümü 1 Ocak 2021 tarihinde yayınlanmıştır. Başrollerinde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç yer almaktadır. İkinci sezonda ana kadroya Ahmet Kürşat Öçalan da dahil olmuştur.

GİBİ KONUSU NEDİR?

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri saç baş yolduracak seviyeye getirirler.

GİBİ ANA KARAKTERLER

  • Feyyaz Yiğit Yılmaz
  • Kıvanç Kılınç İlkkan
  • Ahmet Kürşat Öçalan Ersoy

GİBİ 2. SEZON FRAGMAN

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Exxen Gibi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title