Haberler

Getir Sertap Erener konseri ne zaman? Getir yılbaşı özel konseri hangi kanalda?

Güncelleme:

Türkiye'nin en büyük çevrimiçi market uygulaması olan Getir 2022 yılbaşına özel en çok sevilen sanatçıların bir araya geldiği bir program düzenliyor. Yılbaşında bu programı heyecanla bekleyen izleyiciler "Getir Sertap Erener konseri ne zaman? Getir yılbaşı özel konser hangi kanalda?" sorularını aratıyor.

Getir'in düzenlediği program vatandaşlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki, Getir Sertap Erener konseri ne zaman? Getir yılbaşı özel konser hangi kanalda?

GETİR SERTAP ERNER KONSERİ NE ZAMAN?

Moderatörlüğünü Zeynep Bastık'ın yapacağı "Getir Zeynep Bastık İle Yılbaşı Özel" programı 31 Aralık 2021 akşamı saat 19:00'da Ünlü Şarkıcı Zeynep Bastık'ın Youtube kanalında yayınlanacaktır. 31 Aralık gecesi başlayacak olan programın konukları, izleyenleri enerjileriyle ve şarkılarıyla eğlendirecek olan Sertap Erener, Edis Görgülü ve Oğuzhan Koç olacak.

GETİR YILBAŞI ÖZEL KONSERİ HANGİ KANALDA?

Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın youtube kanalında yayınlanacak yılbaşı özel programına sponsor olan Getir bu özel gecede birçok ünlü şarkıcıyı da izleyicinin karşısına çıkaracak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Sertab Erener Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title