Haberler

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 4 Nisan Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta son bölüm kim elendi?

Güncelleme:

30 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu merak edilmekte. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 30 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta altını kim aldı? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta puan durumu! Gelinim Mutfakta çeyrek altını alan kişi merak ediliyor. Gelinim Mutfakta son bölüm izle araştırmaları sürüyor. Hafta içi her gün ekrana gelen yemek yarışmasında her gün çeyrek altın için mücadele sürüyor. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? 30 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu nasıl? Gelinim Mutfakta altını kim aldı? Detaylar haberimizde...

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta'nın 4 Nisan 2023'de yayınlanan 1112. Bölümünde Hatice Karabulut, Merve Tekin, Merve Adalı ve Özlem Argun "Gaziantep Usulü Kuru Dolma" için yarıştılar.

GELİNİM MUTFAKTA 4 NİSAN PUAN DURUMU!

Gelinim Mutfakta puan durumu araştırılan konular arasında yer alıyor. Yarışmanın puanları henüz belli olmamıştır sonuçlar açıklandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır... Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın dördüncü gününde puanlar sırasıyla şu şekilde:

Hatice Karabulut:

Özlem Argun:

Eda Nur Han:

Merve Tekin:

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Gelinim Mutfakta Puan Durumu Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title