Haberler

Gecenin Ucunda nerede çekiliyor, hangi şehirde? Gecenin Ucunda hangi ilde, ilçede ve semtte çekiliyor? Gecenin Ucunda dizi çekimleri nerede yapılıyor?

Güncelleme:

Ekranların yeni dizisi Gecenin Ucunda tanıtım fragmanıyla merak konusu oldu. İzleyiciler dizinin nerede çekim yaptığını merak etti. Peki, Gecenin Ucunda hangi il ve ilçede çekiliyor? Gecenin Ucunda dizisi nerede çekilmektedir? Gecenin Ucunda nerede çekiliyor, hangi şehirde? Gecenin Ucunda hangi ilde, ilçede ve semtte çekiliyor? Gecenin Ucunda dizi çekimleri nerede yapıldı?

Gecenin Ucunda, TMC Film ve Âlim Yapım imzalı, ilk bölümü 5 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün yazdığı, başrollerini Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisidir. Gecenin Ucunda nerede çekiliyor, hangi şehirde? Gecenin Ucunda hangi ilde, ilçede ve semtte çekiliyor? Gecenin Ucunda dizi çekimleri nerede yapıldı? İşte detaylar haberimizde...

GECENİN UCUNDA KONUSU NEDİR?

İş hayatında mutlu olamayıp başkalarını iyileştirmenin peşine düşen Macide, kendisini bulmak için çıktığı yolda aşkla sınanıp daha önce hiç tanık olmadığı bir dünyanın içine girecektir.

Yoksul bir ailede büyüyen Macide, psikoloji alanında eğitim almış ama iş hayatında mutlu olamamıştır. Başkalarına iyi gelme ve şifa vermenin peşinden giden Macide'nin hayatı Işık Ailesi'yle tanıştıktan sonra tamamen değişecektir. Yeni tanıştığı Ahmet (Sarp Levendoğlu) kendisine delice bir tutkuyla aşık olur fakat Macide, ülkenin en akıllı ve başarılı iş adamı olarak anılan ve Ahmet'in ağabeyi Kazım'dan (Kadir Doğulu) etkilenir. Karşılıklı olarak yaşanan bu hislerin önündeki en büyük engel ise Kazım'ın evli olmasıdır. Macide'nin gelişiyle Işık Ailesi'nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Gecenin Ucunda nerede çekiliyor, hangi şehirde? Gecenin Ucunda hangi ilde, ilçede ve semtte çekiliyor? Gecenin Ucunda dizi çekimleri nerede yapıldı?

GECENİN UCUNDA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri genel olarak İstanbul ve Ankara'da yapılmaktadır. Dizinin fragmanında yer alan yalı çekimleri İstanbul boğazından yapıldı. Dizi genel olarak İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi mekanlarında çekilmektedir.

GECENİN UCUNDA OYUNCU KADROSU

Neslihan Atagül

Kadir Doğulu

Zuhal Olcay

Tuba Ünsal

Bertan Asllani

Özge Özder

Kaan Taşaner

Bestemsu Özdemir

Levent Özdilek

Ebru Aykaç

Şencan Güleryüz

Aysun Metiner

Gonca Yakut

Aleyna Özgeçen

Abdulkerim İlhan

Hazal Şenel

Seyda Bayram

Cem Avnayim

Tugay Bahşi

Ufuk Tevge

Kuzey Kaya

Ubeyt Ünal

Oya Ünal

Kaynak: Haberler.com / Gündem

dizilerin çekildiği mekan Neslihan Atagül Sarp Levendoğlu Gecenin Ucunda Gecenin Ucunda Kadir Doğulu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title