Haberler

Gecenin Ucunda bitti mi, final mi oldu, neden final yaptı? Gecenin Ucunda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Dizi tamamen bitti mi, sezon finali mi?

Güncelleme:

Ekranların beğenilen dizisi Gecenin Ucunda bugün yayın akışında yer almadı. Bunun ardından izleyiciler, Gecenin Ucunda bitti mi, final mi oldu, neden final yaptı? Gecenin Ucunda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Dizi tamamen bitti mi, sezon finali mi? araştırması yapıyor. Peki, Gecenin Ucunda tamamen final mi yaptı? Gecenin Ucunda dizisi bitti mi, neden bitti? İşte detaylar...

Gecenin Ucunda, TMC Film ve Âlim Yapım imzalı, ilk bölümü 5 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Barış Erçetin'in üstlendiği, senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün yazdığı, başrollerini Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal ve Sarp Levendoğlu'nun paylaştığı dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisidir. Gecenin Ucunda bitti mi, final mi oldu, neden final yaptı? Gecenin Ucunda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Dizi tamamen bitti mi, sezon finali mi?

GECENİN UCUNDA BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Gecenin Ucunda dizisi 25 Nisan 2023 tarihinde yayımlanan 26. bölümüyle final yaparak sona ermiştir. Dizi geçtiğimiz hafta final bölümüyle ekranlara gelmişti.

GECENİN UCUNDA BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Dizi geçen hafta final yaptığı için bu hafta ekranlara gelmeyecek.

GECENİN UCUNDA NEDEN FİNAL YAPTI?

Dizinin neden final yaptığı ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor.

Gecenin Ucunda bitti mi, final mi oldu, neden final yaptı? Gecenin Ucunda bu akşam var mı, yok mu, neden yok? Dizi tamamen bitti mi, sezon finali mi?

GECENİN UCUNDA KONUSU NE?

Peride Celal'in "Yazdığım en güzel aşk romanı" dediği eserde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide'nin etkileyici öyküsü konu ediliyor.

Psikoloji mezunu olan ve insan kaynakları departmanında çalışan Macide, Ankara'nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede. Bir süre sonra daralıyor Macide, hayatını değiştirme kararı alıyor ve burada başlıyor hikaye. İstanbul düşüyor aklına ve üstüne yolda karşılaştığı falcı aklını karıştırıyor. Ankara'nın gri betonları arasında sıkışık hissediyor kendini bu hikayede. Trende karşısına çıkan Ahmet Işık, falcının gördüğü "hayatındaki ışık" olacak belki de Macide'nin. Bu sebepten dikenlerini kendine saklamaya karar veriyor.

GECENİN UCUNDA OYUNCU KADROSU

Neslihan Atagül : Macide : 1-26

Kadir Doğulu : Kazım Işık : 1-26

Tuba Ünsal : Nermin Işık : 1-26

Sarp Levendoğlu : Ahmet Işık : 1-26

Zuhal Olcay : Berrin Işık Kanbey : 1-26

Özge Özder : Sara Kohen : 1-26

Bertan Asllani : Cihangir Işık : 1-26

Bestemsu Özdemir : Serra Pekdemir : 1-26

Levent Özdilek : Tunç Kanbey : 1-26

Ebru Aykaç : Şermin : 1-26

Şencan Güleryüz : Zafer Pekdemir : 1-26

Aysun Metiner : Ferah : 1-26

Gonca Yakut : Nil : 1-26

Aleyna Özgeçen : Yasemin Kanbey : 1-26

Kerim İlhan : Can Pekdemir : 1-26

Hazal Şenel : Simin Tezer : 1-26

Seyda Bayram : Handan : 1-26

Cem Avnayim : Selim : 1-26

Tugay Bahşi : Koko : 1-26

Ufuk Tevge :1-26

Kuzey Kaya :1-26

Ubeyt Ünal :1-26

Oya Ünal :1-26

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gecenin Ucunda Dizi Dizi Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title