Haberler

Gamze Özçelik evlendi mi? Gamze Özçelik kiminle evli?

Güncelleme:

Zeynep Gamze Özçelik veya bilinen adıyla Gamze Özçelik (26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model olan Gamze Özçelik'in özel hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. Arama motorlarında ise Gamze Özçelik evlendi mi? Gamze Özçelik kiminle evli? sorularına yanıt arıyor.

Gamze Özçelik evlendi mi? sorusu merak ediliyor. Ekranların sevilen isimleri arasında yer alan Gamze Özçelik'in evli olup olmadığı merak ediliyor. Arama motorlarında en sık aratılanlar arasında ise Gamze Özçelik evlendi mi? Gamze Özçelik kiminle evli? soruları yer alıyor.

GAMZE ÖZÇELİK EVLENDİ Mİ?

Arka Sokaklar adlı polisiye dizide canlandırdığı Zeynep Akyüz Ateş karakteriyle tanındı. Bu dizideki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile evlendi. Bu evlilikten bir oğlu dünyaya geldi. Çift, 2011 yılında boşandı.

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Zeynep Gamze Özçelik veya bilinen adıyla Gamze Özçelik (26 Ağustos 1982, İstanbul ), Türk oyuncu, sunucu ve modeldir. 1982 yılında İstanbul'da doğdu. Anne tarafından Selanik göçmeni, baba tarafından ise Bayburtludur. Maltepe Anadolu Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğrenim gördü.

1999'da Elite Model Look İpek güzeli, 2000'de Miss Turkey 2. güzeli seçildi. Çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı.

2003-2004 yıllarında yayımlanan Popstar Türkiye adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. Ardından Türkstar, Buzda Dans, Ben Buradan Atlarım gibi yarışma programlarının ve birçok özel gecenin sunuculuğunu üstlendi.

2004 yılında Hırsız Var adlı filmde rol aldı. 2006'da Tiyatrokare'nin sahnelediği Seni Seviyorum adlı oyunda sekreter rolünü canlandırdı.

Arka Sokaklar adlı polisiye dizide canlandırdığı Zeynep Akyüz Ateş karakteriyle tanındı. Bu dizideki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile evlendi. Bu evlilikten bir oğlu dünyaya geldi. Çift, 2011 yılında boşandı. Mehmetçik Kut'ül Amare dizisinde Elizabeth karakterini canlandırdı.

2007'de "Umuda Koşanlar" adlı yardım derneğini kurdu.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Gamze Özçelik İstanbul Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title