Haberler

Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi konusu nedir? Gamonya: Hayaller Ülkesi oyuncuları ve Gamonya: Hayaller Ülkesi özeti!

Güncelleme:

Sinemaseverlerin beğenisini toplayan Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi televizyon ekranlarında da izleyicilerin beğenisini topluyor. İzleyicilerin merak ettiği Gamonya: Hayaller Ülkesi konusu, özeti ve Gamonya: Hayaller Ülkesi oyuncaları gibi konuları mercek altına alıyoruz. Gamonya: Hayaller Ülkesi filminin detayları…

İzleyenleri ekrana bağlayan Gamonya: Hayaller Ülkesi filmi, beyaz perdeden sonra televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Gamonya: Hayaller Ülkesi filmini izleyecek olanların merak ettiği Gamonya: Hayaller Ülkesi konusu nedir, Gamonya: Hayaller Ülkesi oyuncuları kimler ve Gamonya: Hayaller Ülkesi özeti gibi konuları inceliyoruz.

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ OYUNCULARI VE KADROSU

Yönetmen : Tuğçe Soysop

Oyuncular: Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Uyandıran, Dora Dalgıç

Tür: Fantastik, Macera

Yapım Yılı: 2019 (104 dk)

Vizyon Tarihi: 10 Ocak 2020 Cuma

Senaryo: Murat Kepez, Uğur Güvercin

GAMONYA: HAYALLER ÜLKESİ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Gamonya: Hayaller Ülkesi, bilmediği bir dünyada zorlu bir mücadeleye girişen küçük bir çocuğun hikayesini konu ediyor. Mutsuz bir çocuk olan Umut, dedesi Ahmet ile birlikte yaşamaktadır. Dedesinin yaşadığı bir kaza, hayal kurmayı unutmuş bir çocuk olan Umut'un bilmediği bir dünya ile tanışmasına neden olur. Kaza sonucu fantastik bir dünya olan Gamonya'da yaşayan insanlarla tanışan Umut, burasının umutsuz çocuklara hayal ürettiğini öğrenir. Gamonya'da yaşayan insanların kendisinden yardım istemesi üzerine, kendisini sihirli bir maceranın ortasında bulan Umut, bu süreçte yeniden hayal kurmayı öğrenebilecek midir?

Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop'un oturduğu, BKM yapımı fantastik macera türündeki 'Gamonya: Hayaller Ülkesi' filminin oyuncu kadrosunda Berat Efe Parlar, Eda Döğer, Ahmet Rıfat Şungar, Ali Uyandıran, Burcu Altın, Dora Dalgıç, Zeynep Ilgın Çelik gibi isimler yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ahmet Rıfat Şungar Yönetmen Döğer Gündem Sinema Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

??:

Çok güzel filmi ama para istiyor ben onun için filmi değil fragmanını izledim

0
0
yanıtYanıtla
??:

Çok güzel flim

0
0
yanıtYanıtla
Elif:

Bu film harika bir film sonucunu ekleselerdi daha güzel olurdu ama sonucu bir sır kalsın istiyorum film mi izlediğim anda hayatım değişti artık onlar hibi hayal üretebiliyorum neyse sonra görüşürüz gamonya yinr seni izliyecem

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title