Haberler

Ender Saraç boşanıyor mu? Ender Saraç Benan Saraç boşanacak mı?

Güncelleme:

Ünlü doktor Ender Saraç ile eşi Benan Saraç'ın ilişkisi sevenleri tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Benan Saraç'ın sosyal medyada yaptığı paylaşımların ardından arama motorlarında Ender Saraç boşanıyor mu? Ender Saraç Benan Saraç boşanacak mı? soruları aratıldı. İşte tüm merak edilenler...

2013 yılında doktor ve yazar Ender Saraç ile nikah masasına oturan Benan Saraç, önceki akşam düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde eşinden ayrı takılarak tek başına poz verdi. Bunun üzerine sevenleri Ender Saraç boşanıyor mu? Ender Saraç Benan Saraç boşanacak mı? sorularını araştırdı. Detaylar haberimizde yer alıyor.

ENDER SARAÇ BENAN SARAÇ BOŞANIYOR MU?

Altın Kelebek Ödül Töreni'ne eşi Benan Saraç yerine Astrolog Aygül Aydın ile katıldığı için yasak aşk iddiasıyla gündeme gelen Ender Saraç, sessizliğini bozdu. Eşinin "Adam olmayı, konuşmamayı öğreneceksin" dediği Saraç, yasak aşk iddiasını kesin bir dille yalanlayarak "Biz yıllardır birlikte iş yapıyoruz. O gün de imza töreninden çıkıp ödül törenine gittik. Röportaj verip hemen çıktık kendisi çok hanımefendi ve ilkeli insanlardan biri" dedi. Aygül Aydın ile hakkında çıkan yasak aşk iddiasını kesin bir dille yalanlayan Ender Saraç, Instagram hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Aygül Aydın hanımefendi benim kız kardeşimdir gibidir ve 4 yıldır beraber kitap-ajanda yazdığım kişidir. Evlidir, (eşini de tanırım, saygın bir kişidir) ve 1 çocuğu vardır. Kendisiyle o gün Tüyap Kitap Fuarı'nda beraber imza gününü bitirdikten sonra yine yeni kitap ve röportaj için kapıda buluştuk ve hemen röportaj verip törene bile kalmadan ayrı çıktı." sözlerine şöyle devam etti;

"Zaten ben herkese sabah, öğle programımı ve akşam Altın Kelebek'e uğrayacağımı saatler önce ilan etmiştim, biliniyordu. Dolayısıyla ciddi bir yanlış anlama söz konusu. Aygül Aydın tanıdığım en hanımefendi ve ilkeli insanlardan biridir."

Ender Saraç'ın instagram hesabından yaptığı paylaşımlar ise şöyle;

Ender Saraç boşanıyor mu? Ender Saraç Benan Saraç boşanacak mı?

Ender Saraç boşanıyor mu? Ender Saraç Benan Saraç boşanacak mı?

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Ender Saraç Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title