Haberler

En iyi telefon hangisi? Dünyanın en iyi cep telefon markaları hangisi? 2022 en iyi telefon modelleri neler?

Güncelleme:

2022 yılı için en iyi telefon hangisi merak edildi. Günümüzde en çok Android ve iOS işletim sistemli cep telefonları tercih edilmektedir. En iyi telefon hangisi ve dünyanın en iyi cep telefon markaları hangisi olduğu merak ediliyor. 2022 en iyi telefon modelleri! Bu bakımdan en iyi telefon hangisi değil de en iyi telefonlar hangileri şeklinde bir soru sormak daha iyi olur. Peki, en iyi telefon hangisi? Dünyanın en iyi cep telefon markaları hangisi? 2022 en iyi telefon modelleri neler?

Günümüzde cep telefon markaları oldukça fazladır. 2022 yılında en iyi cep telefonu hangisi ve dünyanın en iyi cep telefon markaları hangisi olduğu araştırılıyor. 2022 en iyi telefon modelleri neler ve en iyi telefon hangisi merak ediliyor. Telefon alacak veya telefonunu yenilemek isteyenler, en iyi telefon hangisi ve 2022 en iyi telefon modellerini araştırılıyor. Akıllı telefon sahibi olmak isteyenler, dünyanın en iyi cep telefon markaları hangisi ve bu yılın telefon modellerini merakla takip ediyor. En iyi telefon hangisi? Dünyanın en iyi cep telefon markaları hangisi? 2022 en iyi telefon modelleri neler? Detaylar haberimizdedir...

İLK AKILLI TELEFON NE ZAMAN ÜRETİLDİ?

Dünyanın ilk akıllı telefonunu IBM 1994 yılında üretmiştir. Simon isimli bu telefon dünyanın ilk akıllı cep telefonu olarak geçmektedir. Simon model cep telefonu dokunmatik ekrana sahipti. Bu telefonla e-posta gönderimi yapılabiliyordu.

AKILLI TELEFON MARKALARI NELERDİR?

Dünyada birçok akıllı cep telefonu markası bulunmaktadır. En çok üretilen ve satın alınan markalar Samsung ve Apple'dır. Şimdi tüm cep telefonu markalarını paylaşalım.

Başlıca Akıllı Cep Telefon Markaları:

Samsung

Apple

Huawei

HTC

Sony

LG

General Mobile

Casper

Vestel

Motorola

Toshiba

Panasonic

Acer

Asus

Xiaomi

OPPO

Lenovo

BlackBerry

Grunding Mobile

Siemens

En iyi telefon hangisi? En yüksek özellikli cep telefonu modeli nedir? 2021 En iyi Android ve iOS (Apple) akıllı cep telefonu hangisi?En iyi telefon hangisi

2022 EN İYİ AKILLI TELEFONLAR HANGİLERİDİR?

En iyi akıllı cep telefonu nelerdir sizler için derledik. Fiyat ve performans bazında sizler için 3 farklı seviyede akıllı cep telefonlarını araştırdık. Aşağıdan başlangıç, orta ve yüksek seviye en iyi akıllı cep telefonu hangileridir öğrenebilirsiniz.

En iyi cep telefonu modelleri (başlangıç seviye):

  • - Redmi 8A
  • - Samsung Galaxy A10s
  • - Realme 5i
  • - Oppo A5s
  • - Honor 20 Lite

En iyi cep telefonu modelleri (orta seviye):

  • - Xiaomi Redmi Note 9 Pro
  • - iPhone SE
  • - Xiaomi Mi 9T
  • - Samsung Galaxy A71
  • - Oppo Reno2 Z
  • - Xiaomi Mi Note 10
  • - Samsung Galaxy M51
  • - Huawei P40 Lite

En iyi cep telefonu modelleri (yüksek seviye):

  • - Samsung Galaxy S20
  • - iPhone 12
  • - Xiaomi POCO F2 Pro
  • - Huawei P40 Pro
  • - Xiaomi Mi 10

EN İYİ TELEFON HANGİSİ?

Şuanda dünyada performans ve fiyat bakımından en iyi akıllı cep telefonları aşağıdaki gibi listelenmiştir:

- iPhone 12

- Samsung Galaxy S20

- Huawei P40 Pro

- Xiaomi Mi 10

IPHONE 14 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI NEDİR?

Apple iddiaya göre, Iphone 14 serisini çentikli ekrandan vazgeçerek delikli bir ekran kullanacağı yönünde tahminler bulunuyor. Edinilen bilgilere göre Iphone 14 modeli, RAM ve ekran tarafından bazı benzer özellikler taşıyacak. Örneğin, telefonların hepsinde 6GB RAM olması beklenmektedir. iPhone 13 ailesinde sadece Pro modellerinde sunulan 6GB RAM'ler, tüm iPhone 14 modellerinde karşımıza çıkacak. IPhone 14 Pro ve IPhone 14 Pro Max modellerinde artık çentik olmayacaktır. Bununla beraber, ön kamera ve Face ID sensörleri için ekranda iki delik yer alacak.

En iyi telefon hangisi? En yüksek özellikli cep telefonu modeli nedir? 2021 En iyi Android ve iOS (Apple) akıllı cep telefonu hangisi?

SAMSUNG GALAXY S20 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI NEDİR?

Samsung Galaxy S11'den sonra sırayı değiştirdi ve S serisini 20'li sıralamaya çevirdi. Bundan böyle yeni çıkacak S modeli Galaxy S21, S22, S23, S24 şeklinde gideceği bekleniyor. Samsung Galaxy S20 şuanda en iyi Samsung telefonlarından birisi olarak kabul ediliyor. Eğer Samsung'a alışkınsanız ve yüksek performansta telefon kullanmak istiyorsanız bu telefon tam size göre.

Samsung Galaxy S20 8 GB RAM'e sahiptir. Depolama olarak 2 çeşiti bulunmaktadır. 128 GB veya 512 GB lık depolama mevcuttur. 164 gram ağırlığında bulunan telefonun ekranı 6.2 inç boyutundadır. İşlemcisi ise Exynos 990 veya Snapdragon 865 olmaktadır. Samsung Galaxy S20 ülkemizde fiyatı ortalama 6-8 bin tl arasında değişmektedir. Elbette daha ucuza indirimli satan yerler de olabilir.

HUAWEİ P40 PRO ÖZELLİKLERİ VE FİYATI NEDİR?

Huawei'nin en iyi cep telefonlarından birisi Huawei P40 Pro'dur. OLED ekran teknolojisine sahip Huawei P40'lar 6.58 inç boyutundadır. 8 çekirdek CPU'ya sahip olan telefonların 8 GB RAM değeri bulunmaktadır. 256 GB dahili depolama hafızası vardır.

Huawei P40 Pro ülkemizde ortalama 9-10 bin tl civarlarında satılmaktadır.

XİAOMİ Mİ 10 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI NEDİR?

Çin markası olan Xiaomi telefonlarından en iyi performansa sahip akıllı modeli Xiaomi Mi 10 'dur. Oldukça yüksek fiyatlara satılan Xiaomi Mi 10'un şuanda dünya üzerinde en iyi performansa sahip telefonlardan birisi olduğu söylenilmektedir.

Xiaomi Mi 10 8 GB Ram değerine sahiptir. 256 GB dahili depolama hafızası olan telefonun AMOLED ekran teknolojisi ve 6.67 inç boyutta ekranı vardır. Toplamda 8 çekirdeğe sahip işlemcisi vardır. Grafik işlemcisi yani GPU modeli Adreno 650'dir.

Xiaomi Mi 10'nun ülkemizdeki ortalama fiyatları 9-11 bin tl civarlarında değişmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Akıllı Telefon Samsung Iphone Apple Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title