Haberler

En Hamarat Benim dış ses kimdir? Temizlik Benim İşim dış ses gerçek adı nedir? En Hamarat Benim dış ses gerçek adı ne?

Güncelleme:

Temizlik Benim İşim dış ses kim sorusu her programda merak ediliyor. Zuhal Topalla Sofrada yarışmasında da Mikser olarak adlandırılan, Temizlik Benim İşim dış sesi Aydoğan Temel seslendirmektedir. Peki, Temizlik Benim İşim dış ses kim? Temizlik Benim İşim dış ses gerçek adı nedir? Aydoğan Temel kimdir, kaç yaşında? En Hamarat Benim dış ses kimdir?

En Hamarat Benim dış ses kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Temizlik Benim İşim programının dış ses kim olduğu merak ediliyordu. Zuhal Topalla Sofrada Mikser ve Temizlik Benim İşim dış sesi aynı kişi ve kim sorusu her hafta olduğu gibi bu hafta da sosyal medyada gündem oldu. Temizlik Benim İşim dış sesi Aydoğan Temel seslendirmektedir. Program sunucusunun sürekli takıldığı Aydoğan Temel kimdir, ne iş yapar, kaç yaşında gibi soruların cevapları burada!

TEMİZLİK BENİM İŞİM DIŞ SES KİMDİR? AYDOĞAN TEMEL KİMDİR?

Zuhal Topal'la Sofrada programında ve Temizlik Benim İşim programında şu an dış ses olan ve Mikser olarak da tanınan Aydoğan Temel, 1 Ocak 1966'da dünyaya geldi ve 55 yaşındadır.

Aydoğan Temel, Mimar Sinan Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun, tiyatrocu ve seslendirme sanatçısıdır. 1983 yılından beri dizi, çizgi film, sinema filmi, belgesel ve reklam filmlerinde dublaj ve yönetmenliği yapmaktadır.Sıkça seslendirdiği yabancı ünlüler arasında: William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo, Gerard Depardeiu yer almaktadır. Aydoğan Temel, genellikle kötü, komik, sorunlu adamları seslendirmektedir. Show TV'de bir dönem yayınlanmış magazin programlarından Pazar keyfi'nin de dış sesi olan Aydoğan Temel, o zamana kadar yapılmış magazin seslendirmelerinin dışına çıkarak ve fark yarattı ve kimi kesim tarafından eleştirilse de izleyicilerin çoğu tarafından sevildi ve hala taklitleri yapılmaktadır. Daha sonra Uçankuş programında yer alan Aydoğan Temel, şimdilerde Zuhal Topal'da Mikser olarak sesiyle yer almaktadır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

En Hamarat Benim Aydoğan Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title