Haberler

Emre Mor'un mesajlarını ifşa eden Yağmur Taktaş kimdir?

Yağmur Taktaş, Galatasaray'ın genç yıldızı Emre Mor'un kendisine sosyal medyadan gönderdiği mesajları ifşa etti. İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan Yağmur Taktaş, bu haber sonrasında internette araştırılmaya başlandı. Peki, Yağmur Taktaş kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor?

İspanya'da Celta Vigo takımında oynarken bu sezon Galatasaray'a transfer olan Emre Mor, bu sefer de Yağmur Taktaş'a gönderdiği mesajları ile gündem oldu. İşte Benim Stilim yarışmasından tanınan Yağmur Taktaş, futbolcunun kendine gönderdiği mesajları ifşa etti. Çok konuşulan bu haber ile birlikte Yağmur Taktaş ismi araştırılmaya başlandı. Yağmur Taktaş hakkında merak edilenler haberimizde.

YAĞMUR TAKTAŞ KİMDİR?

Yağmur Taktaş, 1996'da Adana'da doğdu. Ailenin tek çocuğu olarak doğan Yağmur, Anadolu Lisesi mezunudur. İşte Benim Stilim yarışması ile tanındı.

Emre Mor'un mesajlarını ifşa eden Yağmur Taktaş kimdir?

Yağmur Aktaş, 8 Şubat 2016'da TV8'de başlayan İşte Benim Stilim yarışmasına katıldı.

Yağmur Taktaş; yemek yapmaktan ve yemekten çok hoşlandığını ifade ediyor. Arkadaşlarıyla bir araya gelerek sosyal aktivitelerde bulunmayı çok sevdiğini belirten yarışmacı; arada Fitness yaparak da sporla uğraştığını dile getiriyor.

Emre Mor'un mesajlarını ifşa eden Yağmur Taktaş kimdir?

Aksesuar olarak gözlük ve şapkalarla çok fazla ilgilendiğini belirten yarışmacı; oldukça neşeli ve sevecen olduğunu belirtiyor.

Yumurtaya karşı alerjisi olduğunu söyleyen Yağmur Taktaş; hiçbir şekilde bu gıdayı tüketemiyor.

Emre Mor'un mesajlarını ifşa eden Yağmur Taktaş kimdir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Galatasaray Emre Mor İspanya Haberler

500

Yorumlar (2)

ASLI:

HATUNDAKİ FİZİĞE HAYRAN KALDIM. TAŞ..

1
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA:

ASLI YOKSA . . . SENİN BAŞKA NESNELERE TAŞ DEMEN LAZIMDI

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title