Haberler

Emanet dizisi bitti mi, final mi yaptı, devam edecek mi? Emanet yeni bölümleri ne zaman, neden başlamadı, haftaya mı? Emanet sezon finali mi yaptı?

Güncelleme:

Kanal 7'nin sevilen dizileri arasında gelen Emanet dizisinin geçen hafta ve bu hafta yeni bölümleri yayınlanmadı. Bunun ardından izleyiciler dizinin final yapıp yapmadığını merak etti. Peki, Emanet dizisi bitti mi, final mi yaptı, devam edecek mi? Emanet yeni bölümleri ne zaman başlayacak, haftaya mı? Emanet sezon finali mi yaptı? İşte detaylar...

Emanet, Karamel Yapım imzalı, ilk bölümü 7 Eylül 2020 tarihinde yayımlanan ve hafta içi her gün Kanal 7'de ekrana gelen dram ve romantik türdeki Türk televizyon dizisi. Emanet dizisi bitti mi, final mi yaptı, devam edecek mi? Emanet yeni bölümleri ne zaman başlayacak, haftaya mı? Emanet sezon finali mi yaptı? İşte bilgiler...

EMANET BİTTİ Mİ, FİNAL Mİ YAPTI?

Emanet dizisi bitmedi veya final yapmadı. Emanet dizisi diğer birçok dizide olduğu gibi Kahramanmaraş'taki depremin ardından yayınlanmadı. Dizinin yakında başlaması bekleniyor. Kanal 7'nin resmi sitesinde yer alan fragmanda dizinin yeni bölüm tarihi için 13 Mart 2023 Pazartesi tarihi yer aldı. Buna göre Emanet dizisinin 13 Mart Pazartesi başlayacağı tahmin ediliyor.

EMANET DİZİSİ YENİ BÖLÜMLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizinin yeni bölümlerinin 13 Mart Pazartesi 2023 tarihinden itibaren başlayacağı tahmin ediliyor. Dizi deprem nedeniyle bir süre yayınlanmamıştı. Dizinin en son 516. bölümü yayınlandı. 517. bölüm fragmanı da yayınlanmıştı fakat 517. bölümün tamamı henüz yayınlanmadı. 13 Mart'ta yayınlanması bekleniyor.

Emanet dizisi bitti mi, final mi yaptı, devam edecek mi? Emanet yeni bölümleri ne zaman, neden başlamadı, haftaya mı? Emanet sezon finali mi yaptı?

EMANET DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Zengin, karizmatik bir o kadarda sert ve acımasız bir iş adamı olan Yaman Kırımlı ile mütevazı bir hayatı olan Seher Kerimoğlu'nun hikayesini içeren dizide hem Yaman hem de Seher ailesini kaybeden ve kendilerinden başka bir yakını olmayan yeğenleri Yusuf'u emanet olarak görmektedir. Yaman Kırımlı çok zengin bir adamdır ama geçmişte yaşadığı zor günlerin etkisinden bir türlü kurtulamaz. Ziya ve Yavuz adında iki ağabeyi olan Yaman, babası ve onları terk ederek başka bir adamla giden annesini hiç affetmez. Annesinin evi terk etmesiyle intihar eden babasını ise bir türlü unutamaz. Yaman Kırımlı bu durumdan sonra kadınlardan nefret eder ve hiçbir kadına güvenmemektedir. Yaman yeğeni Yusuf'uda acımasız ve güçlü biri olarak yetiştirmek ister ama Seher ise ablasının emaneti olarak gördüğü yeğeni Yusuf'u almak ve onu kendi istediği gibi yetiştirmek ister. Tabi Yaman Kırımlı buna asla izin vermeyecektir. Seher ise Yaman'ın tüm zorluklarına rağmen yeğenini almak ister ve bu konu da her şeyi göze alacaktır.

Seher ve Yaman Kırımlı arasında amansız bir mücadele başlar. Yaman Seher'in ne kadar kararlı olduğunu ve yeğeni Yusuf'u çok sevdiğini anlar. Yaman'ın vurulacağı bir sırada kendini kurşunlara siper eden Seher Yaman'ın kendisine olan bakış açısının bir anda değişmesini sağlar. Bunun üzerine Yaman Seher'in konakta kalmasına ve yeğeni Yusuf'la ilgilenmesine izin verir. Başka bir olayda ise bu kez Yaman Seher'in hayatını kurtarır. Zamanla Yaman ve Seher arasında bir yakınlaşma ve aşk başlar. Seher'in sevgi dolu halleri Yaman'ın kadınlara olan güvensizliğini ve nefretini de değiştirmiştir. Yaman Seher'in artık sürekli olarak hayatında olmasını istemektedir. Seher'inde Yaman'a karşı olan nefreti zamanla büyük bir aşka ve sevgiye dönüşmüştür. Ancak Yaman'ın yengesi olan İkbal, Yaman'ı kendi kız kardeşi Zuhal ile evlendirmek ve tüm servetin sahibi olmak ister. Yaman ve Seher'in aşkını kıskanan İkbal ve kardeşi Zuhal bu aşkın önündeki en büyük engeldir. Bunun için ellerindeki en önemli koz Seher'in çocukluk arkadaşı olan ve Seher'e ilk günden beri aşık olan Selim'dir. Seher Selim'i sadece arkadaşı ve sırdaşı olarak görse de Selim Seher'e karşı aşk beslemekte ve Yaman'la olan yakınlığını kıskanmaktadır. Zamanla Selim'de İkbal ve Zuhal ile birlikte hareket etmeye başlar.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Kanal 7 Emanet Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title