Haberler

Edremit Belediye Başkanı hangi partiden, kimdir? Edremit Belediyesi hangi partide?

Güncelleme:

Ülkemizin her yeri sevilerek geziliyor. Ülkemizin şehirlerinin belediye başkanlarının kim olduğu ise merak ediliyor. Arama motorlarında Edremit Belediye Başkanı hangi partiden, kimdir? Edremit Belediyesi hangi partide? soruları araştırılıyor. Detaylar haberimizde yer alıyor.

Edremit Belediye Başkanı hangi partiden, kimdir? sorusu merak ediliyor. Vatandaşların merak ettikleri arasında yer alan Edremit Belediyesi hangi partiden? Edremit Belediye Başkanı kimdir? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte tüm merak edilenler...

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI HANGİ PARTİDEN, KİMDİR?

31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tıpkı 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde olduğu gibi koltuğu Ak Parti'ye kaptırmayan CHP seçimin galibi oldu ve Edremit'i 2024'e kadar yönetmeye hak kazandı. Balıkesir Edremit'te yüzde 45,71 oy olarak seçilen Selman Hasan Arslan Edremit Belediye Başkanı oldu. Böylelikle Edremit Belediyesi CHP'de kaldı.

EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI KİMDİR?

Başkan Selman Hasan Arslan, 1957 yılında Edremit/Mehmetalan'da dünyaya geldi. İlkokulu Mehmetalan İlkokulunda, orta ve liseyi Edremit Lisesinde tamamlayan Arslan, 1975 yılında Bursa İktisadi ve Ticari İlimler Akademisine bağlı Balıkesir İşletmecilik ve Turizm Yüksek Okuluna girdi.. 1979 yılında dereceyle mezun olan Arslan, 1983 yılından beri, serbest muhasebeci mali müşavir olarak Edremit´te çalışmakta.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Selman Hasan Arslan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde CHP Balıkesir Edremit Belediye Başkan adayı oldu ve 41 bin 662 oy olarak belediye başkanı oldu.

EDREMİT BELEDİYESİ HANGİ PARTİDE?

Yerel seçimlerde Edremitliler oylarının rengini CHP'den ve Selman Hasan Arslan'dan yana kullandı. Arslan, belediyeyi 5 yıl yönetme hakkını kazanmış oldu. 2019 Balıkesir yerel seçimleri, Türkiye genelinde yapılan yerel seçimlerle birlikte 31 Mart 2019'da yapıldı. Seçim sonuçları kapsamında Balıkesir Belediye Başkanı ve belediye meclis üyeleri belirlendi. AK Parti'den Yücel Yılmaz; İYİ Parti'den İsmail Ok; DP'den Tuğba Güner'in Balıkesir Belediye Başkanlığı için aday gösterildiği 2019 Balıkesir yerel seçimlerinde yer alan diğer adaylar ise HDP'den Ali Kenanoğlu ve Saadet Partisi'nden Selim Sait Terzioğlu oldu. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde oyların yüzde 47,78'ini alan AK Parti'li Yücel Yılmaz belediye başkanı seçildi. İlçe belediyelerinde 11 ilçede AK Parti, 6 ilçede CHP, 3 ilçede MHP kazandı. HDP Balıkesir'de hiçbir ilçe belediyesini kazanamadı. 31 Mart 2019 Balıkesir seçim sonuçları YSK tarafından açıklandı. 2019 Balıkesir yerel seçim sonuçları sandıkların açılmasıyla birlikte belirlenirken, kullanılan toplam oy sonucuna göre partilerin belediye başkan adaylarının oy oranları belli oldu.

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Edremit Belediyesi Edremit Edremit Gündem Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title