Haberler

Ebru Baki kimdir? Ebru Baki nereli, kaç yaşında, evli mi?

Güncelleme:

Sunucu Ebru Baki kimdir? Ebru Baki evli mi? Ebru Baki kaç yaşında, nereli? gibi soruları internet üzerinde araştırmaya devam ediyor. Ebru Baki, Habertürk'ün arından Sözcü kanalına geçti.

Ebru Baki kimdir? sorusunun yanıtı merak ediliyor. Ebru Baki kimdir? Ebru Baki kaç yaşında ve nereli? Ebru Baki evli mi? İşte detaylar haberimizde...

EBRU BAKİ KİMDİR?

İstanbul'da 1975 yılında dünyaya gelen Ebru Baki, başarılı bir gazetecidir. Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun olan Baki, üniversite eğitimi sırasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde stajını tamamladı.

Ebru Baki, 1975 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir ve 45 yaşındadır. Başarılı bir gazeteci olan Ebru Baki ihtisasını Marmara Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünde tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında Hürriyet Gazetesi Ekonomi Servisi'nde stajını tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi'nden okul ve bölüm birincisi olarak mezun olmuştur ve Cumhuriyet Dergi'sinde yayınlanan bazı haber ve fotoğrafları çeşitli ödüllere layık görülmüştür.

Birincilik bitirdiği Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünün ardından Marmara Üniversitesi İDBF Uluslararası İktisat Bölümü'nü de okuyan Ebru Baki, çeşitli burslara da layık görüldü. Staj döneminden CNN Türk'teki çalışma hayatına Hürriyet gazetesinde 7 yıllık bir çalışma hayatı geçiren Baki, CNN Türk'te ekonomi haberlerini sundu.

Doğan Medya'nın el değiştirerek Demirören Medya'nın yönetimine geçince Ebru Baki CNN Türk'ten ayrılarak Habertürk kanalına geçti. Ve hala burada çalışmaktadır.

Ebru Baki, hafta içi her sabah Habertürk kanalında Bülent Aydemir ve değişen yorumcu konuklarıyla birlikte "Para Gündem" isimli programın sunuculuğunu yapmıştı. Yakın zamanda Habertürk kanalından ayrılan Ebru Baki, Sözcü TV'de ekonomi programı yapmaya başladı.

Ebru Baki kimdir? Ebru Baki nereli, kaç yaşında, evli mi?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Habertürk Gündem Yaşam Haberler

500

Yorumlar (7)

Mahmut Şenkaya:

Moderetör'den daha çok muhalefet partisi temsilcisi gibi konuşuyor. Maalesef Gazeteci olduğunu bilmeli yazık.

8
38
yanıtYanıtla
Zafer Demir:

Yorumlarda muhalefet demiş birisi gerçekleri konuşana muhalefet dersek biz boşuna yaşıyoruz gerçekten ve haberin yanlışlığı 1975 doğumlu biri 45 yaşında olmaz

24
6
yanıtYanıtla
Berk Uçar :

kaç yaşında olur ?

yanıt5
yanıt5
firdevs:

giyinmesini bilmiyor

6
22
yanıtYanıtla
Zafer aydemir:

Sizi 4yıldır seyrediyoruz.bizleri bilgilendiriyorsunuz.ben sizi çok seviyorum.iyiki bülent aydemirle siz varsınız.

19
3
yanıtYanıtla
Hakan Konya:

Cok hoş bir bayan giyimiyle duruşuyla tam bizden birisi severek takip ediyorum. Başarılı bir gazeteci halkın gündemini gündemde tutan neredeyse tek kişi.

17
1
yanıtYanıtla
İrfzn Korkmaz:

Ben iky selam kadere az kaldı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title