Haberler

Dursun Özbek aday mı? Eşref Hamamcıoğlu aday mı? Galatasaray başkanlık seçimi adayları

Güncelleme:

Daha önce aday olmayı düşünmediğini ifade eden Dursun Özbek'in açıklaması sonrasında Dursun Özbek aday mı sorusunun yanıtı merak edildi. Peki, Dursun Özbek başkanlığa aday olacak mı? Eşref Hamamcıoğlu aday mı? İşte, Galatasaray başkanlık seçimi adayları...

Dursun Özbek aday mı, sorusunun yanıtı merak edilen konular arasında yer alıyor. Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılacak seçim öncesinde hareketli saatler yaşanıyor. Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek, daha önce aldığı seçime girmeme kararı almıştı. Ancak son yaptığı açıklamalar sonrasında Dursun Özbek aday mı, Dursun Özbek başkanlığa aday olacak mı sorularına yanıt arandı. İşte, Galatasaray başkanlık seçimi adayları...

DURSUN ÖZBEK ADAY MI?

Galatasaray Kulübü'nde 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olan kongre öncesinde flaş bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın eski başkanlarından Dursun Özbek, daha önce aldığı seçime girmeme kararını değiştirdi.Seçimdeki iki adaydan biri olan Metin Öztürk, eski Başkan Dursun Özbek ile Özbek başkanlığında birleşme kararı aldı. Yarın yapılacak adaylık açıklamasının ardından, cuma günü divan kurulu başkanlığına yönetim kurulu listesi verilecek.

ÖZBEK KARAR DEĞİŞTİRDİ

Daha önce aday olmayı düşünmediğini ifade eden Dursun Özbek, Metin Öztürk ile birlikte seçime girme kararı aldı. Özbek'in başkan olacağı yönetim kurulunda Metin Öztürk'ün de 2'nci başkan olacağı öğrenildi.

CUMA GÜNÜ DİVAN KURULUNA TESLİM EDECEK

18 Mayıs Çarşamba günü yapılacak adaylık açıklamasının ardından, 20 Mayıs Cuma günü divan kurulu başkanlığına yönetim kurulu listesi verilecek. Özbek'in listesinde Cemal Özgörkey ve Erden Timur da yer alacak.

EŞREF HAMAMCIOĞLU ADAY MI?

Özbek, pazar gününden bu yana sarı-kırmızılı kulübün ileri gelen isimleriyle, 4-11 Haziran'daki seçime tek aday ve güçlü liste ile girilmesi için çalışma halindeydi. Diğer başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu ise Dursun Özbek'in teklifini reddetmişti.

"G.SARAY'I BÜYÜTMEYE GELİYORUZ"

TRT Spor'a konuşan Metin Öztürk şunları söyledi: "Dursun Özbek ile biz Galatasaray'ı küçültmeye değil, büyütmeye geliyoruz. Önceliğimiz kulübü mali anlamda düzlüğe çıkarmak."

GALATASARAY BAŞKANLIK ADAYLARI

Galatasaray'da 11 Haziran'da gerçekleştirilecek kongre öncesinde Dursun Özbek ve Metin Öztürk, seçime tek liste girecek.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Eşref Hamamcıoğlu Metin Öztürk Dursun Özbek Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (1)

GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Dursun Özbek başkan olursa Galatasaray Tv'deki arkadaşlar 3-4 ay gecikmeli maaş almaya hazırlansınlar. Hepsine geçmiş olsun. :(((

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title