Haberler

Dolar yükselecek mi? Bugün Dolar Ne Kadar, 1 Dolar kaç lira? 4 Ekim Güncel Döviz Kuru!

Güncelleme:

Dolar yükselecek mi ve dolar ne kadar olacak soruları gündeme gelirken, dolar kaç TL olduğu merak ediliyor. 4 Ekim dolar kaç TL ve güncel döviz kuru araştırılıyor. Dolar kaç TL oldu, 1 Dolar kaç lira? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? 4 Ekim dolar kaç TL? gündeme geliyor. Peki, Dolar kaç TL oldu, 1 Dolar kaç lira? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? 4 Ekim dolar kaç TL?

Güncel döviz kuru ve bugün dolar dolar ne kadar olduğu merak ediliyor. 4 Ekim dolar kaç ve dolar yükselecek mi sorusu gündemden düşmüyor. Dolar kaç TL oldu, 1 Dolar kaç lira? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? 4 Ekim dolar kaç TL? soruları merak ediliyor. Dolar kaç TL oldu, 1 Dolar kaç lira? Dolar kuru bugün ne kadar oldu? 4 Ekim dolar kaç TL? Detaylar haberimizdedir…

DOLAR YÜKSELECEK Mİ?

Dolar/TL, güne yükselişle başlamasının ardından 27,56 seviyelerinden işlem görüyor.

DOLAR KAÇ TL OLDU?

Dün, yüzde 0,2 artışla günü 27,4648'den tamamlayan dolar/TL, yeni güne de yükselişle başlamasının ardından yüzde 0,1 değer kazancıyla 27,56'dan işlem görüyor.

Dolar yükselecek mi? Bugün Dolar Ne Kadar, 1 Dolar kaç lira? 4 Ekim Güncel Döviz Kuru!

4 EKİM DÖVİZ KURU BUGÜN NE KADAR OLDU?

Aynı dakikalarda euro/TL 28,82'den, sterlin/TL ise 33,22'den satılıyor. ABD Merkez Bankası ( Fed ) yetkililerinin "şahin" yönlendirmelerinin ardından ABD 10 yıllık hazine tahvillerinin getirisi 10 baz puanın üzerinde artış göstererek yüzde 4,70 seviyelerine tırmanırken, yüzde 0,9 yükselişle günü 107,1 seviyesinden tamamlayan dolar endeksi, yaklaşık son bir yılın en güçlü kapanışını gerçekleştirdi. Dolar endeksi şu sıralarda ise yatay bir seyir izliyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Gündem Finans Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title