Haberler

Doğduğun Ev Kaderindir canlı izle! Doğduğun Ev Kaderindir son bölüm fragmanı izle! Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Güncelleme:

Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu? Doğduğun Ev Kaderindir hangi gün, saat kaçta?

OGM Pictures imzalı, ilk bölümü 25 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül'ün birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Doğduğun Ev Kaderindir son bölümde neler oldu?

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeynep'in kararlı tutumuyla bir kez daha karşı karşıya kalan Mehdi bu kadarının haksızlık olduğunu düşünmeye başlar. Artık kendisinin de farklı bir yol izlemesinin zamanı geldiğini düşünür. Önüne konulan boşanma dilekçesiyle daha da hırslanır ve kritik bir karara imza atar.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR HANGİ GÜN, SAAT KAÇTA?

İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir'in başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Cuma akşamları saat 20:00'da TV 8 ekranlarında yayınlanıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Eylem Canpolat Seray Şahiner Aralık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title