Haberler

Diyarbakır Bismil arazi kavgası (VİDEO) Bismil Serçeler Köyü olayı ne? Son dakika Bismil olayı!

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Serçeler köyünde iki aile, arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Diyarbakır Bismil arazi kavgası olayından sonra köyde geniş güvenlik önlemleri alındı. Diyarbakır Bismil Serçeler köyü arazi kavgası olayı, kavga neden çıktı merak ediliyor. İşte Diyarbakır Bismil arazi kavgası ve olay yerinden video ve görüntüler!

Diyarbakır Bismil Serçeler köyü olayı! Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Serçeler köyünde iki aile, arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Diyarbakır Bismil arazi kavgası olayından sonra köyde geniş güvenlik önlemleri alındı. Diyarbakır Bismil Serçeler köyü arazi kavgası olayı, kavga neden çıktı merak ediliyor. İşte Diyarbakır Bismil arazi kavgası ve olay yerinden video ve görüntüler haberimizde...

DİYARBAKIR BİSMİL SERÇELER KÖYÜNDE NE OLDU?

Diyarbakır'da Serçeler köyünde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden başlayan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tarlanın ateşe verilmesiyle başlayan kavgada ilk belirlemelere göre 9 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, kavganın nedeninin 200 dönümlük bir arazi olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri geniş güvenlik önlemleri alırken, köye giriş ve çıkışlar kapatıldı.

KÖYDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yaralılar, olay yerine sevk edilen 112 Acil Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı. Güvenlik güçleri köyde önlem alırken, jandarma helikopteri de havadan destek verdi. Yaralıların kaldırıldığı hastanelerde de polis, geniş güvenlik önlemi aldı.

Diyarbakır Bismil arazi kavgası! (VİDEO) Bismil Serçeler Köyü olayı ne? Son dakika Bismil olayı!

ARAZİ 200 DÖNÜMLÜK

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su, kavganın iki aile arasında çıktığını belirterek, "200 dönümlük bir arazi nedeniyle iki aile arasında çıkan kavgada maalesef 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 3 vatandaşımız da yaralandı. Yaralı vatandaşlarımız bölgeye gönderilen sağlık ekiplerince hastaneye ulaştırıldı. Jandarma ekiplerimiz bölgede gerekli önlemleri aldı" dedi.

Bismil Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 3 savcı görevlendirildi.

ARAÇTAKİ ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Valilikten yapılan açıklamada, iki aile arasında yaşanan silahlı kavganın, geçmişte yaşanan arazi anlaşmazlığından kaynaklandığı belirtildi. Olayda O.T, S.T, H.T, M.C.T, M.E.A, S.A, M.A. Y.A. ve Ö.A'nın hayatını kaybettiği aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Olayda yaralanan M.A. ve A.A. adlı vatandaşlarımız hastaneye sevk edilmiş olup, tedavilerine devam edilmektedir. Olaya karıştığı değerlendirilen bir araç ve içindekilerin yakalanması yönünde çalışmalar devam etmektedir. Olayda kullanılan silahlar ele geçirilmiş olup, güvenlik güçlerimizce karadan ve havadan geniş çaplı güvenlik önlemleri alınmıştır."

Diyarbakır Bismil arazi kavgası! (VİDEO) Bismil Serçeler Köyü olayı ne? Son dakika Bismil olayı!

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Diyarbakır Kavga Aile 3.Sayfa Gündem Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title