Haberler

Deniz Çakır evlendi mi, kiminle evlendi? Deniz Çakır'ın eşi kimdir?

Ekranların bilindik ve sevilen yüzü olan Deniz Çakır'ın özel hayatı sevenleri tarafından yakından takip ediliyor. İlişkisi ile gündeme gelen Deniz Çakır hakkında merak edilenler ise Deniz Çakır sevgilisi kim? Deniz Çakır evlendi mi, kiminle evlendi? soruları ile aratıldı. Detaylar haberimizde.

Rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adını geniş bir kitleye duyuran başarılı oyuncu Deniz Çakır, bir süredir Bilgehan Baykal ile aşk yaşıyor. Özel hayatının basından uzak yaşamayı tercih eden Çakır, evlilik kararı aldı. Peki, Deniz Çakır sevgilisi kim? Deniz Çakır evlendi mi, kiminle evlendi?

DENİZ ÇAKIR SEVGİLİSİ KİM?

Sevilen oyuncu Deniz Çakır, uzun süredir birlikte olduğu Bilgehan Baykal ile evlilik kararı aldı. İlişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, bu yaz nikah masasına oturacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Deniz Çakır'ın geçen yıldan beri beraberlik yaşadığı bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bilgehan Baykal'la evlilik planı yaptığı ortaya çıktı. Baykal'la çok mutlu bir ilişkisi olan Deniz Çakır'ın bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyordu.

Deniz Çakır, 2 yıldır beraber olduğu iş insanı Bilgehan Baykal'la bu akşam nikah masasına oturdu.

Deniz Çakır evlendi mi, kiminle evlendi? Deniz Çakır'ın eşi kimdir?

Deniz Çakır evlendi mi, kiminle evlendi? Deniz Çakır'ın eşi kimdir?

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Deniz Çakır Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title