Haberler

CoD Black Ops Cold War ilk görsel, ilk bakış! Call of Duty Black Ops Cold War trailer | Detaylar için takipte kalın 26.8.2020

Güncelleme:

CoD, yepyeni bir oyunla sonbaharda yeniden oyun severlerle buluşacak. Yepyeni konusu ve geliştirilmiş grafikleriyle Call of Duty Black Ops Cold War konusu nedir? Yuri Bezmenov kimdir? Call of Duty Black Ops Cold War hakkında merak edilenler haberimizde.

Activision tarafından geliştirilen Call of Duty'nin yeni oyunu duyuruldu. Oyun dünyasının köklü isimleri arasında yer alan CoD, çok yakında yeni oyunuyla geliyor.

CALL OF DUTY BLACK OPS COLD WAR KONUSU

Activision, Treyarch ve Raven Software ortaklığıyla geliştirilen serinin, bu sonbaharda yeni oyunu piyasaya sürülecek. Adından da belli olduğu gibi, Soğuk Savaş dönemine odaklanıyor.

Black Ops oyunlarının ilk hikayesi 1960 yılında başlamıştı fakat sonradan ileri bir tarihe atlamıştı. Tekrar geriye dönük içerik hazırlayan Activision oyun severleri umutlandırdı.

İkinci oyun, ilk oyunun hikayesi ortak noktalara sahipti fakat oyuncular tarihin bu kadar ileri sarılmasını beklemiyordu. Geliştiricilerden Treyarch'ın tekrar eski döneme dönme isteği biliniyordu. İlk olarak Vietnam Savaşı'na odaklanacağı söylendi fakat son karar olarak Cold War'da anlaşmaya varılmış gibi duruyor.

CoD Black Ops Cold War ilk görsel, ilk bakış! Call of Duty Black Ops Cold War trailer | Detaylar için takipte kalın 26.8.2020CoD Black Ops Cold War ilk bakış

Tanıtım videosunda eski KGB muhbiri Yuri Bezmenov'u görüyoruz. Dönem hakkında bazı bilgiler de veriliyor fakat detaylı bilgi için 26 Ağustos tarihini beklemeliyiz.

YURI BEZMENOV KİMDİR?

Sovyetler Birliği istihbarat ve gizli servisi olan KGB'nin eski ajanı Yuri Bezmenov, 1985 yılında ülkelerin istihbarat güçlerini kullanarak psikolojik savaşlar açtığını ifade etmiştir. Bu savaşların ne kadar etkili olduğunu ve nasıl yapıldığını dile getirmesiyle ün kazanmış bir muhbir oyunda konu edilecek.

CoD Black Ops Cold War ilk görsel, ilk bakış! Call of Duty Black Ops Cold War trailer | Detaylar için takipte kalın 26.8.2020

CoD Black Ops Cold War ilk görsel, ilk bakış! Call of Duty Black Ops Cold War trailer | Detaylar için takipte kalın 26.8.2020

CALL OF DUTY BLACK OPS COLD WAR ÇIKIŞ TARİHİ

26 Ağustos'ta detaylandırılacak olan oyunun çıkış tarihi henüz belli değil.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Call Of Duty Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title