Haberler

Cinayet Süsü Netflix'te! Cinayet Süsü filmi oyuncuları ve konusu

Güncelleme:

Cinayet Süsü izle! Başrollerini Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit gibi isimlerin paylaştığı Cinayet Süsü filmi Netflix üzerinden izlenebilecek. Polisiye, komedi, aksiyon türündeki Cinayet Süsü filmi konusu nedir?

Ali Atay'ın yönetip, senaryosunu Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit ile birlikte yazdığı Cianeyt Süsü filmi yapımcıları ise Cemal Okan ile Timur Savcı'dır. Filmde, büyük bir cinayet olayını aydınlatmak için görev başında olan cinayet büro ekibinin başarısızlıkları ile dolu hikaye anlatılıyor. Cinayet Süsü filmi ayrıntıları haberimizde.

CİNAYET SÜSÜ FİLMİ OYUNCULARI

Cinayet büroda göre alan sıradışı ekibin, karşılaştıkları cinayeti çözmek için tercih ettikleri yöntemler sonucu başlarına gelenlerin sinemaseverlere sunulduğu filmin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Uğur Yücel : Başkomiser Emin

Binnur Kaya : Komiser Asuman

Cengiz Bozkurt : Komiser Salih

Feyyaz Yiğit: Suç uzmanı Dizdar Koşu

Mert Denizmen: Komiser yardımcısı Alaattin

Mehmet Özgür

Cinayet Süsü Netflix'te! Cinayet Süsü filmi oyuncuları ve konusu

CİNAYET SÜSÜ KONUSU NEDİR?

Birbirinden renkli karakterlerle dolu cinayet büro ekibinin çözüme kavuşturmaya çalıştığı olaylar anlatılıyor. Cinayet büro ekibinin karşısına ülkenin gündemine oturan gizemli ve alışılmadık bir vak'anın çıkması üzerine yaşananları ekrana gelecek. Ancak ekip, bu gizemli cinayeti olabilecek en kötü yöntemlerle çözmeye çalışıyor. Bu yanlış yöntemlerin üstüne ardı ardına gelen cinayetler ise işlerin içinden çıkılmayacak duruma getiriyor. Ekip içinde filizlenen aşk ve suçlunun asla yakalanamaması üzerine herkes cinnetin eşiğine gelecektir.

Cinayet Süsü Netflix'te! Cinayet Süsü filmi oyuncuları ve konusu

Cinayet Süsü Netflix'te! Cinayet Süsü filmi oyuncuları ve konusu

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Cengiz Bozkurt Binnur Kaya Uğur Yücel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title