Haberler

Çiğdem Batur kimdir? Çiğdem Batur kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme:

Çiğdem Batur kimdir ve nerelidir sevenleri tarafından merak ediliyor. Çiğdem Batur kaç yaşında ve Instagram hesabı nedir insanlar tarafından araştırılıyor. Peki, Çiğdem Batur kimdir? Çiğdem Batur kaç yaşında?

Ünlü oyuncu Çiğdem Batur kimdir ve hangi projelerde rol aldı merak ediliyor. Herkes tarafından merak edilen Çiğdem Batur kaç yaşında ve nerelidir araştırma konusu oldu. Birçok dizilerde rol alan Çiğdem Batur kimdir merak ediliyor. Çiğdem Batur kimdir? Çiğdem Batur kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizdedir…

ÇİĞDEM BATUR KİMDİR?

Ayşe Çiğdem Batur 13 Temmuz 1982, Düzce doğumludur. Türk oyuncu, sunucu ve seslendirme sanatçısı. 13 Temmuz 1982 yılında Düzce'de Çerkes kökenli bir ailenin kızı olarak doğdu. Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunu olan Çiğdem Batur, 2000-2004 yılları arasında Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi - Grup Mimus Tiyatro Topluluğunda oyunculuk yaparak sanat hayatına başladı. Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, diksiyon, spikerlik, sunuculuk eğitimi, Sanat Akademi - tiyatro ve oyunculuk eğitimi, Başkent İletişim anlatım iletişim kursu, seslendirme eğitimleri aldı.

2004 yılında ART televizyonunda "Alışveriş Çantası" adlı bir programın sunuculuğunu yapan sanatçı, TRT'de çeşitli programlarda sunuculuk, oyunculuk, program ve yönetmen asistanlıkları görevlerinde bulundu. Bir kısa film deneyimi olan Batur, sinema ve dizi filmlerde rol aldı. Sanatçı aynı zamanda seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

FİLMLER :

2010 : Büşra

2015 : Pinhan

2015 : Bizim Hikaye

2018 : Bordo Bereliler 2: Afrin

Çiğdem Batur kimdir? Çiğdem Batur kaç yaşında ve nereli?

YAPIM - PRODÜKSİYON :

Kanal D - Haber Merkezi (Bülteni) - Staj - Ağustos 2003

TRT 1 - Bizim Evin Halleri - Yönetmen Asistanlığı - 2003

TRT 1 - Ablam Böyle İstedi - Yönetmen Asistanlığı - 2003

TRT GAP - Ezgi Günü - Program Asistanlığı - 2002 / 2003

ÇİĞDEM BATUR KAÇ YAŞINDA?

Ayşe Çiğdem Batur 13 Temmuz 1982, Düzce doğumlu olup 40 yaşındadır.

ÇİĞDEM BATUR INSTAGRAM HESABI NE?

Çiğdem Batur Instagram hesabı " cigdembatur" kullanıcı isme sahip olup 457 bin takipçisi bulunuyor.

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Biyografi.İnfo Çiğdem Batur Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title