Haberler

Chelsea 2 Paris Saint Germain 2 Maç Özeti ve Goller (Chelsea PSG)

Güncelleme:

Chelsea 2 Paris Saint Germain 2 maç özeti ve golleri. Devler Ligi'nde Chelse Paris ekibini konuk etti. Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain evindeki ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Chelsea'yi uzatmada 2-2'lik skorla eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Chelsea 2 Paris Saint Germain 2 maç özeti ve golleri. 4 gollü maçta birbirinden güzel goller ve Chelsea PSG maçının geniş özetini haberler.com adresinde bulabilirsiniz. PSG, Çeyrek Finalde Şampiyonlar Ligi'nde Paris Saint Germain, 31'de İsveçli golcüsünü haksız bir kırmızıyla kaybetti. Uzatmada penaltı yapan Thiago Silva, 113'te Chelsea karşısında 2-2 ile tutu getiren isim oldu.

ZLATAN KIZARDI

31'de Oscar ile girdiği ikili mücadelede ayağı rakibine gelen Zlatan İbrahimovic, çok ağır bir kararla Hollandalı hakem Björn Kuipers'ten kırmızı kart gördü.

ILK GOL CAHILL'DEN

81'de Chelsea golü buldu. Fabregas'ın kornerinde Thiago Silva topu uzaklaştıramadı. John Terry'nin kafayla indirdiği ve Diego Costa'nın düzgün vuaramadığı topu Cahill sert bir şutla ağlara gönderdi.

ESKİ DOST AFFETMEDİ

86'da Paris Saint Germain eski Chelsea'li oyuncusu David Luiz ile skora dengeyi getirdi. Brezilyalı savunma oyuncusu Lavezzi'nin korner atışına iyi yükselerek kafayla Paris Saint Germain'e eşitliği sağladı.

HAZARD PENALTIDAN ATTI

90 dakikası 1-1 biten mücadelede geçilen uzatmada Chelsea, 96'da penaltıdan bir kez daha üstünlüğe ulaştı. Kurt Zouma ile birlikte ceza sahasında topa yükselen Thiago Silva elle müdahale edince hakem Kuipers penaltı noktasını gösterdi. Eden Hazard penaltı vuruşunu gole çevirdi.

THIAGO TURU GETİRDİ

113'te Thiago Silva'nın kafasını kaleci Courtois köşeden çeldi. Ancak bir sonraki kornerde Brezilyalı savunma oyuncusu öne çıkan Belçikalı kalecinin üzerinden kafayla ağlara gönderdi.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Paris Saint Germain Thiago Silva Chelsea Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title