Haberler

Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Cem Küçük hayatı ve biyografisi!

Siyaset gündemine dair yorumları ile dikkatleri çeken Cem Küçük izleyicilerin merak konusu oldu. Peki, Cem Küçük kaç yaşında, nereli? Cem Küçük hayatı ve biyografisi! Cem Küçük kimdir? Cem Küçük nereli, kaç yaşında, mesleği ne? Cem Küçük hayatı ve biyografisi nedir?

Cem Küçük kimdir? Çarpıcı yorumları ve tespitleri ile katıldığı programlarda dikkatler çeken Cem Küçük hakkında araştırmalar yapılıyor. Cem Küçük kimdir? Cem Küçük kaç yaşında, nereli? Cem Küçük hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

CEM KÜÇÜK KİMDİR?

Cem Küçük 1978, Zonguldak doğumlu, Türk gazeteci, yazar ve tercümandır.

1978 yılında Zonguldak'ta doğdu. İlk öğretim ve orta öğretimini Zonguldak'ta tamamladı. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

Mezun olduktan sonra ilk iş olarak Profil Yayınları'nda editörlük yaptı. Daha sonra Yeni Şafak gazetesinde yazmaya başladı. Televizyon dünyasına ilk adımını TVNET ile attı. Yeni Şafak gazetesinden ayrıldıktan sonraki durağı Star gazetesi oldu. Bir süre 24 TV'de siyaset programı yaptı. Cem Küçük şu anda Türkiye gazetesinde yazarlık yapmaktadır. Aynı zamanda TGRT Haber'de sabah yayınlanan Cem Küçük ile Günaydın Türkiye adlı haber programı sunmaktadır. Ayrıca birçok konuda kitap yazmıştır.

Aka Kolejinde İngilizce Öğretmeni olan Demet Palak Küçük ile evlidir. 2 erkek çocuğu babasıdır .

Doğum tarihi : 1978

Kaç yaşında: 44 yaşında

Nereli : Zonguldak, Türkiye

Eğitim : İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul Üniversitesi İstanbul Üniversitesi İstanbul Üniversitesi Zonguldak Cem Küçük Cem Küçük Zonguldak Zonguldak Cem Küçük Cem Küçük Zonguldak Zonguldak Cem Küçük Zonguldak Cem Küçük Siyaset Siyaset Siyaset Siyaset Siyaset Türkiye Siyaset Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title