Haberler

Caner Erkin Beşiktaş'a a mı gidiyor? Caner Erkin hangi takıma gitti? Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu mu?

Güncelleme:

Caner Erkin Beşiktaş'a transfer olacak mı merak ediliyor. Beşiktaş'ta Caner Erkin harekatı olumlu geçti. Siyah-Beyazlılar, Karagümrük'le sözleşmesini fesheden Caner'le anlaşmaya vardı. Caner Erkin hangi takıma gitti? Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu mu? Soruları gündemdeydi. İşte ayrıntılar...

Caner Erkin Beşiktaş'a transfer olacak mı? Beşiktaş'ta Caner Erkin harekatı olumlu geçti. Siyah-Beyazlılar, Karagümrük'le sözleşmesini fesheden Caner'le anlaşmaya vardı. Caner Erkin hangi takıma gitti? Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu mu? Soruları gündemdeydi. İşte ayrıntılar haberimizde...

CANER ERKİN BEŞİKTAŞ'A MI TRANSFER OLACAK?

Beşiktaş, eski futbolcusu Caner Erkin'le büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Sol bek ihtiyacı olan Siyah-Beyazlılar, tecrübeli futbolcu ile ilk etapta 6 aylık mukavele yapacak.

ÇEBİ VE GÜNEŞ YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Caner hırsını sevdiğim ve beğendiğim bir futbolcu. Yok diyemem ama var da diyemem. İhtiyacımız varsa görüşürüz" demişti. Şenol Güneş de "Caner benim sevdiğim bir futbolcu" açıklamasını yapmıştı.

Caner Erkin Beşiktaş'a a mı gidiyor? Caner Erkin hangi takıma gitti? Caner Erkin'in yeni takımı belli oldu mu?

BU SEZON 6 ASİST YAPTI

Caner Erkin, Karagümrük'te bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada 6 asist üretti. Tecrübeli futbolcunun İtalyan hoca Andrea Pirlo ile problem yaşadığı iddiaları ayyuka çıkmıştı. Ardından Karagümrük, Caner'le sözleşmeyi karşılıklı anlaşarak feshetmişti.

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Caner Erkin, Siyah-Beyazlılar'da 2016-17 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı. Erkin, Beşiktaş'ta oynadığı dönemde takıma fayda sağlamıştı. Caner, 2020 Ağustos ayında tekrar eski kulübü Fenerbahçe'ye dönmüştü. Caner şimdi de bir başka eski kulübüne geri dönüyor.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

Caner Erkin Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title