Haberler

Bülent Serttaş kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Bülent Serttaş kaç yaşında, nereli?

Güncelleme:

Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı özel bölümünde dikkat çeken ünlü isim Bülent Serttaş kimdir? Sorusu, gündemde yer alıyor. Türk müzik dünyasında önemli bir isim olan Şarkılar Bizi Söyler Bülent Serttaş kaç yaşında, nereli? Sorularını yanıtladık. Peki, Bülent Serttaş kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Bülent Serttaş kaç yaşında?

Bülent Serttaş kimdir? Sorusu, 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı özel programına konuk olması sebebi ile birçok izleyici tarafından merak ediliyor ve yoğun ilgi görüyor. 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı programının fragmanı ile programda yer alacağı belirtilen Bülent Serttaş kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Bülent Serttaş kaç yaşında, nereli? Sorularını merak eden kullanıcılarımız için yanıtladık. Peki, Bülent Serttaş kimdir? 2023 Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı Bülent Serttaş kaç yaşında, nereli?

BÜLENT SERTTAŞ KİMDİR?

Bülent Serttaş,18 Kasım 1965, Elazığ doğumlu Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncudur.

1983 yılından itibaren çeşitli mekanlarda sahneye almaya başlayarak müzik yapmaya başladı. Adana'da bir gazino da şarkı söylerken Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedildi. İlk albümü Delikanlı yayınlandı. 1997 yılında piyasaya çıkan Aşığım Yanmışım albümüyle popülerliğini arttırmıştır.

Türkücülüğün yanı sıra 2010 yılında vizyona giren Çakallarla Dans ve 2012 yılında vizyona giren Patlak Sokaklar: Gerzomat filmlerinde rol almıştır.

Bülent Serttaş, Selvi Serttaş ile evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bülent Serttaş Yılbaşı Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title