Haberler

Bilgehan Baykal kimdir? Bilgehan Baykal kaç yaşında, nereli? Bilgehan Baykal mesleği ne?

Güncelleme:

Tiyatro, dizi ve sinema dünyasında unutulmaz projelere imza atan başarılı oyuncu Deniz Çakır, yaklaşık 2 yıldır beraberlik yaşadığı yatırımcı ve iş insanı Bilgehan Baykal'la dün akşam dünyaevine girdi. Peki, Bilgehan Baykal kimdir? Bilgehan Baykal kaç yaşında, nereli? Bilgehan Baykal mesleği ne?

Başarılı oyuncu Deniz Çakır, uzun süredir aşk yaşadığı iş insanı Bilgehan Baykal ile nikah masasına oturdu. Güzel oyuncu düğününde dantel işlemeleri sade bir gelinlik tercih etti. Çiftin nikah şahitlerinin arasında ikiliyi tanıştırdığı ortaya çıkan Zuhal Olcay da yer aldı. Arama motorlarında ise Bilgehan Baykal kimdir? Bilgehan Baykal kaç yaşında, nereli? Bilgehan Baykal mesleği ne? soruları aratıldı.

BİLGEHAN BAYKAL KİMDİR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Deniz Çakır'ın geçen yıldan beri beraberlik yaşadığı bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bilgehan Baykal'la evlilik planı yaptığı ortaya çıktı. Baykal'la çok mutlu bir ilişkisi olan Deniz Çakır'ın bu yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor. 1975 doğumlu olan Baykal, bilişim sektöründe yönetici pozisyonunda çalışmaktadır. Galatasaray Spor Kulübü Derneği üyesidir. İTÜ Makine Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

ÜNLÜ İSİMLER ŞAHİTLİK YAPTI

İstanbul'da düzenlenen 200 kişilik düğüne çiftin aileleri, yakın dost ve arkadaşları katıldı. Kır düğünüyle mutluluğa "evet" diyecek olan çiftin nikahını Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin kıydı. Deniz Çakır'ın şahitliğini Sanem İşler Şen ve Zuhal Olcay, Bilgehan Baykal'ın ise Başar Başaran ve Habil Özden yaptı. Saçlarını yarım şekilde toplatan Deniz Çakır, dantel işlemeli uzun kollu bir gelinlik tercih etti. Topuklu ayakkabı yerine beyaz kovboy botu giyen Çakır, duvak kullanmayı tercih etmedi. Çakır ve Baykal aşkının mimarı olduğu ortaya çıkan Zuhal Olcay, düğünde de sahne aldı.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Deniz Çakır Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title