Haberler

Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu kimdir?

Güncelleme:

Beşiktaş Belediyesi'nde 33 yıldır çeşitli birimlerde görev yapan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı D. Ender Topçuoğlu dün makamında geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Peki, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu kimdir?

İstanbul'da Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu, makamında geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında yaşamını yitirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı.

İstanbul'da Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu, makamında geçirdiği kalp krizi sonucu 55 yaşında yaşamını yitirdi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. Peki, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Ender Topçuoğlu kimdir?

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ENDER TOPÇUOĞLU KİMDİR?

Ender Topçuoğlu Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Topçuoğlu, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ile bağlantılı olarak çalışıyordu.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Beşiktaş Belediyesi Kalp Krizi Beşiktaş Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title