Haberler

Bergama Belediyesi hangi parti? Bergama Belediye Başkanı kim, hangi partiden?

Güncelleme:

Ülkemizin her yeri sevilerek geziliyor. Ülkemizin şehirlerinin belediye başkanlarının kim olduğu ise merak ediliyor. Arama motorlarında Bergama Belediyesi hangi partiden? Bergama Belediye Başkanı kimdir, hangi partiden? soruları aratılıyor. Peki, Bergama Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Bergama Belediyesi hangi parti? İşte detaylar...

BergamaBelediyesi hangi partiden? sorusu merak ediliyor. Vatandaşların merak ettikleri arasında yer alan Bergama Belediye Başkanı kim, hangi partiden? Bergama Belediyesi hangi parti? sorularının yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte tüm merak edilenler...

BERGAMA BELEDİYE BAŞKANI KİM?

Bergama Belediye Başkanı görevini Hakan Koştu yapmaktadır.

HAKAN KOŞTU KİMDİR?

Hakan Koştu, 11 Şubat 1977 yılında Bergama'da doğdu. İlk ve Orta öğretimini Bergama'da tamamlayan Hakan Koştu, lise eğitimini İzmir Türk Koleji'nde okudu. 1995 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olduktan sonra Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimini bitirdi. 2006 yılında kendi şirketini kurmuştur.

Bergama Belediyesi hangi parti? Bergama Belediye Başkanı kim, hangi partiden?Hakan Koştu

2006 yılında AK Parti Bergama İlçe Yönetimi'nde başladığı siyasi hayatına 2009 yılında İzmir İl Genel Meclis Üyesi, 2014'te Bergama Belediye Meclis Üyesi, 2015'te İl Yönetim Kurulu Üyeliği ve 2016'da Adalet ve Kalkınma Partisi Bergama İlçe Başkanı olarak devam etti. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Bergama Belediye Başkanı olan Hakan Koştu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Bergama Belediyesi Bergama Gündem Yaşam Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title