Haberler

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı canlı izle! 5 Mayıs TRT 1 Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 16. bölümü izle! Yeni bölümde neler olacak?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen tarih dizisi Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı bugün 16. bölüm ile ekranlara gelecek. Dizi başlamadan evvel, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı canlı izle! 5 Mayıs TRT 1 Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 16. bölümü izle! Yeni bölümde neler olacak? araştırması yapılıyor. Peki, Barbaros Hayreddin canlı yayın linki var mı? Barbaros Hayreddin canlı izleme linki nerede? İşte detaylar...

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, ES Film imzalı, ilk bölümü 23 Aralık 2022 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Berat Özdoğan'ın üstlendiği, senaryosunu Zülküf Yücel'in yazdığı tarihî, kurgu, aksiyon ve macera türündeki Türk televizyon dizisidir. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı canlı izle! 5 Mayıs TRT 1 Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 16. bölümü izle! Yeni bölümde neler olacak?

BARBAROS HAYREDDİN DİZİSİ NEREDEN İZLENİR?

Diziyi TRT 1'den canlı izleyebileceğiniz gibi TRT 1'in resmi web sitesinden de izleyebilirsiniz.

BARBAROS HAYREDDİN DİZİSİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Barbaros Hayreddin ve reisleri esir aldıkları Şarlken ve Dorya'dan sonra Himara'yı fethetmenin hazırlıklarına girişirler. Bütün kalenin altını barutla döşedikleri halde Barbaros bu tehlikeli tertibe rağmen Himara halkının zarar görmemesi için önlem almaya çalışır. Bir yandan da Ada'nın haritasını bulmak isteyen Barbaros'a yerine getirmesi güç bir şart sunulur. Pargalı İbrahim Paşa ise Ayas Paşa'nın Çeribaşı'yla girdiği tertibin hesabını sormaktadır. Luna'nın da haritanın peşinde olduğunu öğrenen Barbaros bunun sebebini merak eder. Şarlken, Dorya ve Maria ise Luna'yı harita üzerinden etki altına alarak esaretten kurtulmanın planlarını yapmaktadırlar. Barbaros Hayreddin hiç beklenmeyen bir istekle Luna'nın karşısına çıkar. Derviş ise Ayas Paşa ile beraber Pargalı İbrahim Paşa'yı alt etmenin yolunu aramaktadır. Pargalı İbrahim Paşa zindanda tuttuğu Çeribaşı'ndan itirafnameyi almanın yolunu aramaktadır. Barbaros Hayreddin yaptığı tertibin Luna'yla neticeye ulaşmasını beklerken Maria'yla beraber olan Luna ise yaptıkları tertibi yerine getirmek için uğraşacak ve Ada'nın haritasını bulma mücadelesine devam edecektir. Maria'ya karşı merhametinden dolayı elindeki güçten ödün verecek olan Barbaros Hayreddin fırlatılan bir okun hedefinden de kaçamayacaktır.

BARBAROS HAYREDDİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Barbaros Hayreddin ve reisleri Himara Kalesi seferinde kurulan tuzağın üstesinden geldikten sonra gizlice kaleye varmanın planını yaparlar.

Dorya'nın yenilmesiyle kendi itibarının da yerle bir olacağının farkında olan Şarlken, Himara Kalesi'ne gitmeye karar verir. Salih Reis de bu seferden geri kalmak istemez ve Şarlken'le beraber yola koyulur. Payitaht'ta kalan Derviş ise İskender Çelebi'yi öldürenin Pargalı İbrahim Paşa olduğunu ispatlayacak delili bulur.

Ancak bu delilden Şahsuvar da haberdar olur ve Pargalı İbrahim Paşa'ya iletir. Derviş ve Ayas Paşa ise artık İbrahim Paşa'nın sonunun geldiğini düşünmektedir. İki taraf da son ana kadar mücadeleden kaçınmayacaktır. Barbaros Hayreddin fetih için geldiği Himara'da Kemankeş Paşa'nın Şarlken'in elinde esir olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Turgut Reis ve leventlerinin de katılmasına rağmen sayıca yetersizlerdir hala. Kemankeş Paşa'nın da Şarlken'in elinde olması Barbaros Hayreddinlerin işini daha zorlaştırmıştır. Ancak Sultanın fermanı gereği fethi mümkün kılacak bir plan yapmaları da şarttır. Luna ise Himara'ya varır varmaz adanın nerede olduğunu öğrenmek için haritayı aramaya başlar. Luna'yı zor bir görev beklemektedir. Üstelik Barbaros'la yüzleşmekten de kaçamayacaktır. Turgut Reis ve leventleriyle beraber Şarlken'e esir düşen Barbaros Hayreddin, Himara Kalesi'nin zindanından muzaffer bir komutan olarak çıkmanın yolunu arayacaktır.

Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı canlı izle! 5 Mayıs TRT 1 Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı 16. bölümü izle! Yeni bölümde neler olacak?

BARBAROS HAYREDDİN OYUNCULARI KİMLER?

Tolgahan Sayışman

Timur Acar

Ufuk Özkan

Melisa Döngel

Bahadır Yenişehirlioğlu

Arif Pişkin

Hasan Küçükçetin

Başak Daşman

Ceren Soylu

Yılmaz Bayraktar

Sibel Kasapoğlu

Gizem Aydın

Halil İbrahim Kurum

Demirhan Demircioğlu

Gökhan Gencebay

Deniz Çom

Gurur Aydoğan

Duygu Gürcan

Ercüment Fidan

İlkay Kayku

Berfe Sancak

Yaşar Aydınoğlu

Bahadır Karaca

Yiğit Arda Tan

Revna Çolak

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Dizi Trt Dizi Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title