Haberler

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi 7. bölümden 15. bölüme mi geçti, neden atladı? Dizinin 8. 9. 10. 11. bölümleri olmadı mı?

Güncelleme:

TRT 1'in sevilen yapımlarından olan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi 8. bölümünün ardından 15. bölümüne atladı. Bunun akabinde izleyiciler, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi 8. bölümden 15. bölüme mi geçti, neden atladı? Dizinin 9. 10. 11. bölümleri olmadı mı? merak etti. İşte detaylar...

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli 9. 10. 11. 12. 13. 14. bölümleri yayınlanmadı. Bunun ise nedeni merak edildi. Peki, Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli dizisi 9. 10. 11. bölümleri olmadı mı? Neden yapılmadı, çekilmedi? Detaylar yazımızda...

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAMI VELİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli önceden her Cuma saat 20:00 'da TRT 1'de yayınlanıyordu. Ramazan ayına özel dizi her gün yeni bölümleriyle gece ekranlara geliyor. Bugün yani 20 Nisan 2022'de ise 19. bölümüyle saat 23:15'te yayınlanacak.

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAMI VELİ NEDEN 15. BÖLÜME ATLADI?

Dizi 8. bölümden 15. bölüme atlamıştı. Bu durum izleyiciler tarafından merak edildi. Şöyle ki dizinin bölümleri 2'ye bölündü ve haliyle 8. bölüm aslında 16. bölümmüş gibi oldu. Yani dizinin 8. bölümü 15-16. bölümlerine tekabül ediyor. Dizinin 9. bölümü ise 17-18. bölümlere denk gelmektedir. Kısacası dizinin ilk 7 bölümü 2'şer saat yayınlanmıştı. Bundan sonraki bölümler 1'er saat olarak 2 farklı bölümde yayınlanacak. Bundan dolayı dizi 7. bölümden 15. bölüme atlamış oldu.

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAMI VELİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bu bölüm sırların yavaş yavaş çözülmeye başladığı bölümlerdir. Emir Sultan Somuncu Baba'nın, Sultan'ın cami inşaatını teftişi sırasında Padişah'ı tanıması Emir Sultan'ı iyiden iyiye şüphelendirmiştir. Stefan işçiler arasına ayrılık düşürmüş ve cami inşaatını sabote etmiştir. Numan bundan habersiz bir şekildedir. Tellal yollayarak çarşıya işçi aramaktadır. Stefan Numan'ın Sultan ile arasını açtığını düşünmüş ve ona türlü ayak oyunları kurmaktadır.

AŞKIN YOLCULUĞU HACI BAYRAMI VELİ OYUNCU KADROSU

Burak Sevinç : Molla Numan/Hacı Bayram-ı Veli

Hüseyin Soysalan : Somuncu Baba

Sena Çakır : Ayşe Hatun

Sude Kızık : Altınçiçek

Atakan Yarımdünya : Abdal Murat

Kemal Başar : Şeyh Murat

Sinan Albayrak : Mevlüt Bey

Ayhan Önem : Sadreddin

Hüseyin Baylan : Tahsin Efendi

Fırat Topkorur : Molla Rüstem

Zekai Özdemir : Sinan

Derda Yasir Yenal : Emir Buhari

Aydın Sigalı : Molla Fenari

Latif Koru : Yıldırım Bayezid

Cenk Behram Su : Durmuş Efendi

Ayhan Eroğlu : Nebi Sufi

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title