Haberler

Arzu Sabancı kimdir? Arzu Sabancı kaç yaşında, ne iş yapıyor? Arzu Sabancı hayatı ve biyografisi!

Güncelleme:

Son zamanlarda gündemde yer almakta olan isimlerden bir tanesi Arzu Sabancı Kök oluyor ve vatandaşlar tarafından Arzu Sabancı Kök kimdir? Sorusu araştırılıyor. Peki, Arzu Sabancı kimdir? Arzu Sabancı kaç yaşında, ne iş yapıyor? Arzu Sabancı hayatı ve biyografisi!

Arzu Sabancı Kök kimdir? Sorusu, son günlerde gündemde yer alan sorular arasında bulunuyor ve internet üzerinde sık sık araştırılıyor. Bu haberimiz içerisinde hakkında birçok detay merak edilen Arzu Sabancı Kök kimdir? Ve Arzu Sabancı Kök kaç yaşında, ne iş yapıyor? Sorularını yanıtladık. Peki, Arzu Sabancı kimdir? Arzu Sabancı kaç yaşında, ne iş yapıyor? Arzu Sabancı hayatı ve biyografisi!

ARZU SABANCI KİMDİR?

Arzu Sabancı, 7 Eylül 1965 senesinde Ankara'da doğdu. Arzu Sabancı, aslen Artvinlidir. Ankara Üniversitesi arkeoloji bölümünü bitirmiştir. 1986 yılında Densa Holding'in yönetim kurulu başkanı Ömer Sabancı ile evlendi. Aynı zamanda üç çocuk sahibidir. Arkeoloji öğrenimi gördü. İş hayatına, 1997'de, birçok dünya markasına koleksiyon hazırlayan bir firmada işe başladı. Daha sonra kendi şirketini kurarak dünyanın seçkin moda markalarını Türk modaseverlerle buluşturdu. Arzu Sabancı, giyim, ev dekorasyonu gibi birçok alanda koleksiyon hazırlamaktadır.

Arzu Sabancı kimdir? Arzu Sabancı kaç yaşında, ne iş yapıyor? Arzu Sabancı hayatı ve biyografisi!

Arzu Sabancı kimdir? Arzu Sabancı kaç yaşında, ne iş yapıyor? Arzu Sabancı hayatı ve biyografisi!

TORUNUNA KENDİ ADI VERİLEN TAZE BABAANNE ARZU SABANCI, SESSİZLİĞİNİ BOZDU

15 Ağustos'ta ilk bebeklerini kucağına alan Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı çifti kızlarına babaanne Arzu Sabancı'nın adını verdi. İlk torununa kendi adının verilmesiyle büyük bir mutluluk yaşayan Arzu Sabancı "Bu sürprizle beni çok gururlandırıp mutlu ettiler. Babaanne adı uğurlu gelsin" ifadelerini kullandı.

Instagram hesabından yaşadığı mutluluğu paylaşan Arzu Sabancı, "Canım kızımız seni uzun zamandır heyecanla bekliyorduk, hoş geldin dünyamıza. Analı babalı büyü, sağlıklı, mutlu şanslı, başarılı uzun bir ömrün olsun inşallah. 15.08.23. Arzu Alara'nın babaannesi" dedi. Torununa kendi adını verdiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Sabancı, "Bana yaptıkları sürprizle beni çok duygulandırıp, gururlandırıp, çok mutlu ettiler. Adı uğurlu olsun. Kızımız sağlıklı, analı babalı büyüsün inşallah. Benim de ilk adım babaannemin adı Fehmiye Arzu. Alara'ya da babaanne adı uğurlu gelsin inşallah" ifadelerini kullandı.

Arzu Sabancı'nın paylaşımına yorum yapan Nebahat Çehre, Filiz Akın, Başak Dizer, İdil Fırat, Işıl Reçber, Yasemin Sakallıoğlu, Tülin Şahin, Eda Ece ve Uğurkan Erez'den tebrik yorumu geldi.

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title