Haberler

Anneler Günü mesajları ve sözleri! Uzun, resimli Anneler Günü mesajları 2023! Anneler Günü mesajları yeni ve resimli!

Güncelleme:

Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla bütün dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel gündür. Mayıs ayına girmemizle beraber arama motorlarında Anneler Günü ile ilgili sözler ve mesajlar araştırılıyor. İşte Anneler Günü mesajları ve sözleri! Uzun, resimli Anneler Günü mesajları 2023! Anneler Günü mesajları yeni ve resimli!

Anneler Günü mesajları ve sözleri merak ediliyor. 14 Mayıs gününe girmemizle beraber vatandaşlar arama motorlarında Anneler Günü mesajları ve sözleri! Uzun, resimli Anneler Günü mesajları 2023! Anneler Günü mesajları yeni ve resimli! aramasını yapıyor. İşte Anneler Günü mesajları ve sözleri! Uzun, resimli Anneler Günü mesajları 2023! Anneler Günü mesajları yeni ve resimli!

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ!

  • Sen varken ben yoktum. Sen açken ben toktum. Şimdi de, sonra da basımın tacı annem. Seni hep seveceğim benim canım annem.
  • Cenneti yüzündeki gülümsemende saklayan annecim bugün senin günün kutlu olsun. Hastalandığımda derman, mutluluklarıma ortak olan en yakın arkadaşım, dostum, sırdaşım, önderim annem… Anneler günün kutlu olsun.
  • Seni unutmadığımı bugünde bilmeni istedim. Anneler günün kutlu olsun dünyanın en güzel ve özel annesi...
  • Bir günümde değil her günümdesin. Her gün her saniye benimlesin. Her zaman bana destek oldun. Sen benim için çok özelsin. Anneler günün kutlu olsun...
  • Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.Fedakârlık, sevgi, sabır ve güzellik ne demek tarif et derlerse; annem derdim canım annem seni bir gün değil her gün çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun. Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım. İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim. Bu dünyadaki en güvenli sığınağım senin kucağın. Benim annem olman bu dünyadaki en büyük şansım. seni seviyorum annem...
  • Karşılıksız tek sevgi ananın çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum. Ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım . İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.
  • Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, bağışlayansın.. Annemsin. Seni çok seviyorum. Penceresiz odamda, ışıkların en nadidesiydin. Akıl hocam, hayat danışmanımdın. Yollar ayrıldı ama kalpler asla. Seni seven yavrun anneler gününü unutmadı. İyi ki varsın annem.
  • Yapabilsem keşke. Ama sen zaten hissedersin yavrunun senin için istediklerini. Sen verdin bana, sen öğrettin böylesi sevgiyi. Annem her şeyim benim.
Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anneler Günü Sözler Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title