Haberler

Anneler günü hediyesi el yapımı ne yapılır? Anneler günü kolay hediye fikirleri! Anneler günü için el yapımı hediyelikler neler?

Güncelleme:

Anneler günü için hediye fikirleri araştırılan konular arasında yer alıyor. 14 Mayıs Anneler Günü için kolay el yapımı hediyelikler araştırılıyor. Peki, Anneler günü hediyesi el yapımı ne yapılır? Anneler günü kolay hediye fikirleri! Anneler günü için el yapımı hediyelikler neler? İşte detaylar...

Anneler Günü, anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla bütün dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel gündür. Anneler Günü için farklı hediye fikirleri merak konusu oldu. Kullanıcılar tarafından kolay el yapımı hediyelikler araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Anneler günü hediyesi el yapımı ne yapılır? Anneler günü kolay hediye fikirleri! Anneler günü için el yapımı hediyelikler neler? İşte, En güzel 14 Mayıs Anneler günü hediyeleri!

ANNELER GÜNÜ TARİHÇESİ NEDİR?

Anneler günü geleneği, Antik Yunanların Yunan mitolojisindeki pek çok tanrı ve tanrıçanın annesi olan Rhea onuruna verdikleri yıllık ilkbahar festivali kutlamalarıyla başlar. Antik Romalılar da ilkbahar festivallerini İsa'nın doğumundan 250 yıl öncesinden ana tanrıça Kibele onuruna kutluyorlardı. ABD'de Anna Jarvis'in kaybettiği kendi annesi için 1908 yılında başlattığı anma günü, 1914 yılında Kongre'nin onayıyla Amerika Birleşik Devletleri çapında genişledi.

ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ EL YAPIMI NE YAPILIR?

Anneler Günü Dünya'da farklı günlerde kutlanır. En yaygın şekliyle Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanır. İşte, Anneler Günü için el yapımı hediye fikirleri:

El yapımı resim: Kendi elimizle yaptığımız/çizdiğimizden resim, anneleri çok mutlu eder.

Anneler Günü kartpostalı hazırlamak: Kartpostalın üzerinde annemizle resmimizin olduğu bir kartpostal hazırlamak.

Anneniz için yemek hazırlamak: Annemizin en sevdiği yemekleri bugüne özel pişirmek annenizi oldukça fazla mutlu edecektir.

Çiçek buketi: Annenizin sevdiği çiçekleri alıp onun için buket hazırlamak annenizi oldukça fazla mutlu edecektir

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anneler Günü Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title