Haberler

Akansel Koç kimdir? TİSK Genel sekreteri Akansel Koç kimdir?

Güncelleme:

TİSK Genel Sekreteri Koç, asgari ücrete ilişkin, "Bu yıl hiç olmadığı kadar bir mutabakatımız var hem işçi kesimi hem hükümet tarafıyla. Ümit ediyoruz, üçlü mutabakatla imzalanır ve tüm dengeler gözetilir." dedi. Açıklamalar sonrası TİSK Genel sekreteri Akansel Koç kimdir merak edildi. Peki, Akansel Koç kimdir merak edildi

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Genel Sekreteri Akansel Koç, Asgari Ücret Tespit Komisyonunun 2022'de geçerli olacak asgari ücreti belirleme çalışmaları kapsamında Türk-İş'in ev sahipliğinde yapılan toplantısının ardından açıklamalarda bulundu ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Peki , TİSK Genel sekreteri Akansel Koç kimdir? Akansel Koç kimdir?

AKANSEL KOÇ KİMDİR?

Türkiye Deri Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜDİS) Genel Sekreteri olan Akansel KOÇ 1971 yılında Sivas'ta doğdu. Öğrenim hayatına müteakip uzman olarak işe başlamıştır. 1993 yılından itibaren Genel Sekreterlik görevini yürütmekte olup bunun yanı sıra halen; Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üyeliği (1997),TOBB Deri ve Deri Ürünleri Meclis Üyeliği, İstanbul İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeliği, Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeliği, Tuzla Kent Konseyi Üyeliği, Türkiye İŞKUR Genel Kurul Delegeliği, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Kurul Delegeliği görevlerini devam ettirmektedir. 7, 8 ve 9. Kalkınma Planlarında Deri Sektörü temsilcisi olarak görev almıştır. 1997 yılından itibaren de Türkiye İşveren Sendikaları temsilcisi olarak Uluslararası Çalışma Teşkilatı (ILO) heyeti içerisinde yer almaktadır, IV. İzmir İktisat Kongresinde de görev almanın yanı sıra Deri Sektöründe ve çeşitli Avrupa Birliği projelerinde koordinatörlük yapmıştır. 2009 Yılında ise Milli Prodüktivite Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı,2010 ve 2011 yıllarında ise yine aynı kurumun Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği görevini yürütmüştür.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Tisk Gündem Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title