Haberler

Adıyaman Valisi neden istifa etti? Adıyaman Valisi Mustafa Çuhadar kimdir?

Güncelleme:

Adıyaman Valiliği tarafından yapılan paylaşımla Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'ın görevinden ayrıldığı duyuruldu. Peki, Adıyaman Valisi neden istifa etti? Adıyaman Valisi kimdir?

Adıyaman'ın valisi Mahmut Çuhadar'ın görevden ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada ayrılık nedeni 'sağlık sorunları' olarak gösterildi. Adıyaman Valisi neden istifa etti? Adıyaman Valisi kimdir? Peki, Adıyaman Valisi neden istifa etti? Adıyaman Valisi kimdir?

ADIYAMAN VALİSİ NEDEN İSTİFA ETTİ?

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Adıyaman'ın valisi Mahmut Çuhadar'ın görevden ayrıldığı duyuruldu. Açıklamada ayrılık nedeni 'sağlık sorunları' olarak gösterildi.

Adıyaman Valisi neden istifa etti? Adıyaman Valisi kimdir?

MUSTAFA ÇUHADARKİMDİR?

1967 yılında Samsun'un Bafra ilçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Bafra ilçesinde tamamladı. 1988 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetiminden mezun oldu. 1989-1990 yılları arasında kısa dönem askerlik görevini tamamladı.

Sayın Valimiz Vali Mahmut ÇUHADAR, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Kariyeri

1990 yılında Samsun Kaymakam adayı olarak başladığı Mülki İdare Mesleğinde sırasıyla;

1991-1992 yılları arasında Beşikdüzü Kaymakam Vekilliği,

1992-1993 yıllarında 8 ay süreyle İngiltere Bristol ve Exeter'de Dil ve Meslek Eğitimi,

1993 yılında Hacıbektaş Kaymakam Vekilliği,

1994-1995 yılları arasında Bolu Seben Kaymakamlığı,

1995-1997 yılları arasında Tunceli Hozat Kaymakamlığı,

1997-2001 yılları arasında Giresun Piraziz Kaymakamlığı,

2001-2002 yılları arasında Mülkiye Müfettişliği,

2002 yılında Mülkiye Başmüfettişliği,

2009 yılında 6 ay süreyle ABD Nothern Illınois University'de Meslek Eğitimi,

Sayın Valimiz Mahmut ÇUHADAR, Cumhurbaşkanlığının 9 Haziran 2020 tarih ve 2020/274 sayılı Valiler Kararnamesi ile Mülkiye Başmüfettişi iken Adıyaman Valiliği görevine atanmıştır.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Adıyaman Valiliği Mustafa Çuhadar Mahmut Çuhadar Adıyaman Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (1)

gazi Akdag:

HASTA OLDUĞU KESİN. GEÇMİŞ OLSUN. BİR HEKİME GÖRÜNSE,VATAN MİLLET YARARINA OLUR.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title