Haberler

7. Koğuştaki Mucize film konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize film oyuncuları kimlerdir?

2019 yapımı drama türündeki filmi 7. Koğuştaki Mucize 17 Şubat Çarşamba günü Fox TV ekranlarına geliyor. 7. Koğuştaki Mucize film konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize film oyuncuları kimlerdir? 7. Koğuştaki Mucize film konusu ve oyuncu kadrosu!

Drama türünde sinemada gişe rekoru kıran 7. Koğuştaki Mucize filminin başrollerini Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur paylaşıyor. 7. Koğuştaki Mucize filmi yönetmenliğiniMehmet Ada Öztekin yaptı. Senaristliğini ise Kubilay Tat üstlendi. 7. Koğuştaki Mucize film konusu ve oyuncu kadrosuyla merak ediliyor. Peki, 7. Koğuştaki Mucize konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize film oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar!

7. Koğuştaki Mucize film konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize film oyuncuları kimlerdir?

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE KONUSU NEDİR?

Yedinci Koğuştaki Mucize, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediyor. 1983 yılında bir Ege kasabasında küçük bir kız ölür. Ölen küçük kız sıkıyönetim komutanının kızıdır ve onun ölümünün sorumlusu olarak babaannesi ile yaşayan ve 7 yaşında bir kızı olan Memo görülür. Memo, her ne kadar suçsuz olduğunu anlatsa da kimse ona inanmaz. İdam cezasına çarptırılan Memo'nun yakınları adaletin sağlanması için uğraşırken, Memo ve kızı Ova'nın tek istediği birbirlerine kavuşabilmektir. Memo, bir mucize gerçekleşip idam cezasından kurtulabilecek midir?

Yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor.

7. KOĞUŞTAKİ MUCİZE OYUNCULARI VE KADROSU!

7. Koğuştaki Mucize filmin oyuncu kadrosunda, Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur, Sarp Akkaya, Yıldıray Şahinler, Deniz Celiloğlu, Gülçin Kültür Şahin, Cankat Aydos, Ferit Kaya, Hayal Köseoğlu, Doğukan Polat ve Serhan Onat yer alıyor.

Kaynak: İntersinema.com

7. Koğuştaki Mucize film konusu nedir? 7. Koğuştaki Mucize film oyuncuları kimlerdir?

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fox Tv Fox Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title