Haberler

31 EKİM KABİNE TOPLANTISI kararları Son Dakika! Bugünkü Kabine Toplantısı kararları neler?

Güncelleme:

SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine kararlarını açıklıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlık görevi altında bugün Beştepe'de yer alan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda düzenlenen kabine toplantısını tamamladı. Peki, 31 EKİM KABİNE TOPLANTISI kararları Son Dakika! Bugünkü Kabine Toplantısı kararları neler? İşte detaylar…

Kabine toplantısı sonrasında kameralar önüne geçen Erdoğan, bir halk konuşması yapmaya başladı. Peki, 31 EKİM KABİNE TOPLANTISI kararları Son Dakika! Bugünkü Kabine Toplantısı kararları neler? İşte detaylar…

31 EKİM KABİNE TOPLANTISI KARARLARI SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine kararlarını açıklıyor. İşte Cumhurbaşkanı'nın açıklamaları:

-Türkiye her alanda güçlü olmak kendini geliştirmek zorundadır. Mevcut vatan topraklarını bile bize çok göreceklerini iyi biliyoruz. Kimseye düşmanlık beslemeden ordumuzu güçlendirmeye devam edeceğiz. Türkiye'nin katettiği mesafeyi somut rakamlarla ortaya koyduk. Bu rakamlar kimin Cumhuriyete sahip çıktığını gösterdi. 100'üncü yıl etkinlikleri kutlamalar için bir referans teşkil edecek inanıyorum. Cumhuriyet kutlamalarıyla ilgili yalan yanlış bilgiler yayarak milletin sırtında boza pişirenlere en güzel dersi verdik.

-Pazar günkü tablo Gazi'nin de vasiyetini yansıtmıştır. Mustafa Kemal, beni övme sözlerini bırakınız, gelecek için neler yapacağız onu söyleyin demiş. Gazi'nin emanetine sahip çıkmak ülke çizmekle olur, onlar 85 milyona hizmetkarlık yapanlardır. Türkiye'yi ayağına vurulan prangalardan biz kurtardık.

-Yıllarca bu ülkeyi ikinci sınıf kazanımları mahkum ettiler. Rahmetli Menderes'ten merhum Özal'a kadar Türkiye sevdasıyla çalışanlara hayatı zindan eden bunlardır. Her 10 yılda bir milli iradeye kast edenler bunlardır. Anadolu insanlarını makarnacı, yobaz, göbeğini kaşıyan adam diye aşağılayan üniversitede kızlarımızı ağlatan kadınlarımızın hakkın gasbeden, darbe çığırtkanlığı yapan, depremzedelere oy tercihlerinden dolayı hakaret eden yine bunlardır. Bunların kim olduklarını gayet iyi biliyoruz. Cumhuriyet kutlamalarına bile nefret söylemi bulaştıran bu güruha izin vermeyeceğiz.

-Demokrasiden ve milli iradenin rehberliğinden sızmadık, siyasi ikballeri uğruna milleti kutuplaştıranlardan değil toplumu kucaklaştıranlardan olduk. Farklılıkları tehdit olarak görmeden herkesi aynı hedef etrafında topladık. Türkiye'ye tarihin en büyük kazanımlarını verdik. Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet payidar olması için çaba verdik. Yapamadıklarımız şüphesiz olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti 100'üncü yaşını kutlarken daha önce hiç olmadığı kadar güçlüdür, itibgarlıdır. Onca saldırıya rağmen bu hayali gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşıyoruz.

BUGÜNKÜ KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NELER?

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından basına yansıyan Kabine kararları...

  • Emeklilere bir sefere mahsus 5000 TL ödemesi önümüzdeki haftalarda gerçekleştirilecek.
  • Yeni KYK Bursları belli oldu. Buna göre lisans öğrencileri 2000 TL, yüksek lisans öğrencileri 4000 TL, doktora öğrencileri 6000 TL alacak.
  • Yapımı devam eden deprem bölgesi konutlarının teslimi konusunda çalışmaların hızlanacağı aktarıldı.

31 EKİM KABİNE TOPLANTISI kararları Son Dakika! Bugünkü Kabine Toplantısı kararları neler?

Serhıldan Hülakü
Haberler.com - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kabine Gündem Politika Ekonomi Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title