Haberler

28 Mayıs 2.turda Denizli seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Denizli ilçeleri oy oranları! Kılıçdaroğlu kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

Güncelleme:

28 Mayıs 2023 Genel Seçimi'nde 13. cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekilleri belirlendi. 28 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Denizli oy oranı kaç oldu? Kemal Kılıçdaroğlu Denizli kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Denizli kaç oy aldı? İşte detaylar...

28 Mayıs Denizli seçim sonuçları detayları araştırılıyor. Kemal Kılıçdaroğlu Denizli'de kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Denizli'da kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 28 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Denizli oy oranlarını Denizli geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Denizli oy oranları! Kılıçdaroğlu Denizli kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı? Detaylar haberimizdedir…

28 MAYIS 2023 SEÇİMİ KİM KAZANDI?

Türkiye, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin 2. turunu da geride bıraktı. Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı olduğunu açıkladı. Sandıkların neredeyse tamamı açılırken Erdoğan yüzde 52.14, Kılıçdaroğlu ise yüzde 47.86 oy aldı.

28 MAYIS'TA ERDOĞAN DENİZLİ'DE KAÇ OY ALDI?

Denizli'de yüzde 53 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; toplamda 367.447 OY aldı.

28 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU DENİZLİ'DE KAÇ OY ALDI?

Denizli'de 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 47 oranıyla 326.035 OY oy aldı.

28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

14 MAYIS'TA ERDOĞAN DENİZLİ'DE KAÇ OY ALDI?

Denizli'de yüzde 43,89 oy alan 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplam 312.652 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU DENİZLİ'DE KAÇ OY ALDI?

Denizli'de yüzde 48,36 oy alan 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Pamukkale, Güney ve Honaz ilçelerinde üstünlük elde ederek 344.507 oy aldı.

Haberler.com / Zehra Aygör - Gündem

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Denizli Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title