Haberler

2024 HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? Hac kura tarihleri belli oldu mu?

Güncelleme:

2024 Hac kuraları ne zaman çekilecek sorusu gündemde. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, hac başvuruları tamamladıktan sonra yapılacağını belirtti. Hac başvuruları ve kura çekimleri ülkeden ülkeye farklılık gösterebiliyor. Hac kuraları ne zaman çekileceği 2023 ve hac kura tarihleri ne zaman soruları araştırılıyor. Peki, 2024 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kura tarihleri belli oldu mu?

Hac başvuru tarihleri ne zaman olacağı ve hac kuraları çekileceği tarih merakla araştırılıyor. 2024 Hac kuraları ne zaman çekilecek ve hac kura tarihleri belli oldu mu sorularına yanıt aranıyor. 2024 Yılı Hac ön kayıt işlemleri vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine 15 Ekim 2023 tarihine kadar uzatılmıştı. 2024 Hac kuraları ne zaman çekilecek? Hac kura tarihleri belli oldu mu? Detaylar haberimizdedir…

2024 HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş konuyla ilgili açıklamada bulundu. Buna göre Erbaş, "Hac müracaatları halen devam ediyor. Müracaatlar tamamlandıktan sonra yani Ekim ayının sonu veya Kasım ayının başında hac kurasını gerçekleştirmiş olacağız İnşallah." dedi.

2024 HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? Hac kura tarihleri belli oldu mu?

HAC KURA TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

Açıklamaya göre, hac kuraları bu yıl içinde ekim veya kasım ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Hac kurası, Diyanet İşleri Başkanlığında bilgisayar ortamında ve noter huzurunda çekilecektir.

2024 HAC KURALARI NE ZAMAN ÇEKİLECEK? Hac kura tarihleri belli oldu mu?

Haberler.com / Sena Demiröz - Gündem

Ali Erbaş Hac Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title