Haberler

182 neden aranmıyor? 182 neden meşgul? 182 aranmıyor, çalışmıyor mu?

Güncelleme:

MHRS hastane randevusu, çevrimiçi olarak internetten veya uygulamadan alınabildiği gibi 182'den alınabiliyor. Ancak 2021 başından beri bir sorun nedeniyle Hastane randevu 182 neden aranmıyor? 182 neden meşgul? 2021 182 neden cevap vermiyor? MHRS hastane randevusu nasıl alınır? sorularının yanıtları merak ediliyor.

182 neden aranmıyor merak ediliyor. MHRS hastane randevu işlemleri ülkemizde uzun süreden beri Alo 182 üzerinden yapılıyor. Vatandaşlar hastane ve aşı randevusu almak için MHRS randevu sistemi üzerinden iletişime geçmeye çalışırken 182 telefonları düşmüyor. Peki 182 neden aranmıyor, telefonlar neden düşmüyor? 182 neden meşgul? 182 aranmıyor! MHRS hastane randevusu nasıl alınır? İşte detaylar..

182 NEDEN ARANMIYOR?

Hastane randevu alma işlemleri için Mayıs 2023'te pek çok sorun bildirildi. 182 hizmet hattını arayan vatandaşlar telefonun düşmemesi sorunu ile karşı karşıya kalıyor. ALO 182 hattına ulaşılamamasının nedeni sistemde bulunan yoğunluk olabileceği belirtiliyor. Çok fazla insan hastane randevusu için 182'yi aradığından dolayı hat meşgul çalabiliyor. Bu nedenle tekrar aranarak ulaşabilmek mümkün olabilir.

MHRS HASTANE RANDEVUSU NASIL ALINIR?

MHRS hastane randevusu Alo 182'nin yanı sıra uygulamayı telefona indirerek ya da internet üzerinden de alınabiliyor. MHRS hastane randevu uygulamasını cep telefonuna yükleyen vatandaşlar T.C. kimlik numarası ile giriş yaptıktan sonra randevu almak istedikleri hastaneyi tercih ederek işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Aynı şekilde tarayıcı üzerinden de MHRS randevu sistemine ulaşmak ve hastane randevu işlemlerini gerçekleştirmek mümkün.

Haberler.com / Onur Bayram - Gündem

MHRS Gündem Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title