Haberler

10 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? AÇIKLANDI Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

Güncelleme:

Bir hafta boyunca ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla ekrana gelen fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da günün birincisi merak ediliyor. 10 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte Gelinim Mutfakta 10 Kasım 2021 Pazartesi puan durumu…

10 Kasım Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? sorusunun yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Gelinim Mutfakta yarışması bu sene Demet Akalın ile devam ediyordu ancak Akalın yarışmayı bıraktığını duyurmasının ardından sunan isim Mehmet Ali Erbil oldu. Peki, Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı?

10 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Gelinim Mutfakta programı tüm heyecanıyla devam ederken, bugün birinci olan ve çeyrek altını kazanan gelinin kim olduğu araştırılan konular arasında yerini aldı. Hafta içi her gün Kanal D izleyicisi karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın 10 Kasım 2021'de yayınlanan 798. Bölümünde Yeşim Öksüz-Beyhan Öksüz, Yaren Maden-Filiz Kaya, Aslıhan Yiğit-Nuray Yiğit ve Eda Gök-Hatice Gök çiftleri "Telli Şakşuka" için yarıştılar. Birinci olan ve çeyrek altını kazanan isim ASLIHAN oldu.

Aslıhan: 19

Yaren: 16

Yeşim: 11

Eda: 8

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gelinim Mutfakta Gündem Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title