Haberler

Soğuğu bahane edip sahneye çıkmayan Manuş Baba'ya hayranları tepki gösterdi

Güncelleme:

Sivas'ta hafta sonunu eğlenceli bir şekilde geçirmek isteyen binlerce kişi, ünlü şarkıcı Manuş Baba'nın konserine akın etti. Ancak hayranlarını saatlerce bekleten Manuş Baba, soğuğu bahane edip sahneye çıkmadı. Hayal kırıklığı yaşayan onlarca kişi, şarkıcıya tepki gösterdi.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi hafta sonunda binlerce kişiye ev sahipliği yaptı. Dondurucu soğuğa rağmen yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği kayak merkezinde birde konser tertiplenmişti. Türkiye'nin sevilen sanatçısı Manuş Baba'nın konserde sahne alacağı günler öncesinden duyuruldu.

HAYRANLARI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADI

Ancak 14.00'te başlaması beklenen konser bir türlü başlamadı. Manuş Baba'nın soğuğu bahane ederek sahneye çıkmadığı öğrenildi. Dondurucu soğukta saatlerce kendisini bekleyen hayranları büyük hayal kırıklığı yaşadı. Duruma tepki gösteren hayranları, "Biz onun için gelmiştik. Bu soğukta saatlerce onu bekledik. Sahneye çıkmaması bizleri çok üzdü. Bu yaptığını kendisine yakıştıramadık" dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Toros Dağları Magazin Haberler

500

Yorumlar (24)

Hasan Keleş:

Tek baba var oda Müslüm BABA gerisi hikaye

48
3
yanıtYanıtla
YAVUZ,33....!!!:

adam haklı beyler,,MERSİNDE DOĞMUŞ BÜYÜMÜŞ ADAM...mersinde karmı YAĞIYORKİ soğuğa alışkın olsun,,,,korkmuştur karı görünce , BABA diyince aklınıza gömleğin düğmelerini yarıya kadar açan MÜSLÜM BABA gelmesin aklınıza o BABA başka bir babaydı......

19
1
yanıtYanıtla
OKUR:

oraya seni sanatçı sayıp gelen yzlerce kişiye soğuk yokmu saygısız adam

18
1
yanıtYanıtla
Lanetli Fakir:

O soğukta bu adamı dinlemeye giden kimseye yazık olmamış Hak etmişler

18
0
yanıtYanıtla
Fatih Özcan:

Oraya giden insanım ahhh ahhh. Herkesi adam yerine koyuyorlar can sikintisindan

16
1
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Ne güzel derdiniz var lan sizin...

14
1
yanıtYanıtla
Melih Karayılan:

adam şarkısında söylüyordu zaten bu havada gidilmez.....

8
1
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Haaaa, ayrica, lebaleb olmussunuz orada... Koronaniz hayirli olsun, 10 gün icinde patir patir dökülürsünüz...

3
2
yanıtYanıtla
Koparan:

Manus baba kim.....?

3
2
yanıtYanıtla
mehmet yılmaz:

En ufak bir eleştiriye bile şiddetli bir şekilde karşılık veren muhalefetin İktidar olmasını düşünemiyorum. Bu nasıl bir siyaset anlayışı? Hoş görüsüz ve tahammülsüz. Siz sporcudan ve spor yorumcusundan bile rovanş almak için iktidara geliyorsanız vay bizim halimize.

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title