Haberler

Soğuğa Geçit Yok! Kışın Soğuğuna Karşı De’longhı Doğa Dostu Isıtıcı

Güncelleme:

De'Longhi'nin KH771225B Yağlı Radyatörü, Soğuk Kış Aylarında, Size Ve Sevdiklerinize Sıcak Yaz Günlerinin Yokluğunu Hissettirmeyecek.

De'Longhi'nin soğuk kış günlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz 12 dilimli Yağlı Radyatörü ile evinizin her köşesinde yaz sıcaklığını hissedeceksiniz.

De'Longhi yağlı radyatörlerinin 3 farklı ısıtma ayarı ve ayarlanabilen oda termostatı ile odanız dilediğiniz sıcaklığa hızla ulaşır. Gösterge ışığı ve güvenlik termostatı ise sizin ve sevdiklerinizin güvenli şekilde ısınmanızı sağlar. Donmayı önleyici sistemi doğa dostu materyalden üretilmiştir ve Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak yüzeyi "çocukların ellerini değdirebileceği bir ısıda" tutar.

sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. 75 metrekare genişliğindeki odalar için ideal bir ürün olan De'Longhi KH771225B radyatörü, tutma yerleri ve tekerlekleri sayesinde evinizin her odasına kolayca taşıyabilir ve böylece evinizin her köşesinde yaz sıcaklığını hissedebilirsiniz. Kordon saklama bölmesi ve siyah renkli şık tasarımı ile kullanmadığınız zamanlarda ise evinize şık bir aksesuar olarak eşlik edebilir. www.delonghi.com.tr

Editöre not; Dünya çapında De'Longhi patentli ısıtıcılar, Avrupa güvenlik standartlarına uygun olarak yüzeyi "çocukların ellerini değdirebileceği bir ısıda" tutarken termal aralıklar ile sıcak hava yayılımının daha kolay olmasını sağlar.

De'Longhi ürünlerine; Bimex, Media Markt, Saturn, Teknosa, Carrefour, Best Buy, Migros, Kipa, Tansas, Metro, Praktiker, Bauhaus ve Electroworld'un tüm Türkiye çağındaki mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title