Haberler

    SOCAR Türkiye Başkanı: Türkiye'ye Yatırımlarımız Artarak Devam Edecek

    Güncelleme:

    SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Vagif Aliyev, darbe girişimi sonrası Türkiye'ye olan yatırımlarının artarak devam edeceğini söyledi.

    SOCAR Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Vagif Aliyev, darbe girişimi sonrası Türkiye Cumhuriyeti hükümeti ve milletinin, demokratik düzeni ve insanların hayatını korumak için iradesi ve var gücünü ortaya koyduğunu belirterek, "Bu, demokrasiye sahip çıkan, dünyaca gıpta edilen tavır, bizlerin Türkiye'de olmaktan duyduğumuz heyecanı, burada bu yatırımları yapmaktan duyduğumuz gururu pekiştirmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de Türkiye'deki yatırımlarımız artarak devam edecektir" dedi.

    "YATIRIM ORTAMI BOZULMAZ"

    Darbe girişiminin "Türkiye'deki yatırım ortamını bozacağı" yönündeki iddialara katılmayan ve geleceğe yönelik planlarını anlatan Aliyev, geçen hafta sonu yaşanan olaylar ve insanların yaşamını yitirmesinin kendilerini derinden üzdüğünü ifade etti.


    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Ekonomi Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title