Haberler

Sneijder: Volkan Demirel Şutlarımı Çıkaramazdı

Güncelleme:

Galatasaraylı Sneijder, 2-1 kazandıkları Fenerbahçe maçından sonra "Gollerle ilgili açıklama yapmama gerek yok. Kalecinin çıkartabileceği toplar değildi." dedi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta iki harika gol atan Wesley Sneijder, karşılaşmasnın ardından açıklamalarda bulundu.

"KALECİNİN ÇIKARTABİLECEĞİ TOPLAR DEĞİLDİ"

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in iki golü de çıkarmasının mümkün olmadığının altını çizen Wesley Sneijder, "Gollerle ilgili açıklama yapmama gerek yok sanırım. Çok güzel goller oldu, kalecinin işi zordu. Kalecinin çıkartabileceği toplar değildi. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sahada sonuna kadar iyi oynayan bir Galatasaray vardı" dedi.

"İNANILMAZ MUTLUYUM"

Hollandalı yıldız, "Fenerbahçe'ye şansım tutuyor, belki de öyle denilebilir. Çok inanılmaz mutluyum. Geçen hafta Kayseri'de iyi oynadık ve kazandık. Bu hafta evimizde oynadık ve kazandık. Ligin başındayız iyi galibiyetler geliyor" diye konuştu.

"MAÇ 1-0 OLSA, YEDİĞİMİZ GOLÜN HESABINI KİM VERECEKTİ?"

Fenerbahçe'nin golünde topun çıkmasına rağmen pozisyonun devam etmesini eleştiren Sneijder, "Fenerbahçe'nin golünde top yaklaşık 1 metre çıkıyor. Eğer maçta 1-0'lık üstünlüğümüz olsaydı, bunun hesabını kim verecekti? Kimi suçlamam gerekiyor? 5-6 hakemden bir tanesi bunu görmeli. Bu yüzden bu konu önemli. 1-0 olsaydı, maç 1-1 bitseydi hesabını kim verecekti?" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Wesley Sneijder Volkan Demirel Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

bio:

Bu maç acaba emenikenin penaltısı verilip kırmızı kart uygulansaydı bu şekilde bitermiydi?. . . . . . .

7
18
yanıtYanıtla
OSMAN:

PENALTIMIII??? Oldu cnm ii günler =))

yanıt0
yanıt0
MEMATİ:

ulan şike babası cinconlar. ömrünüz ezik mi geçecek sizin. ezzzziiikkk büzzzüüükk familyası takımın ezzzziiikkk BÜZZZZÜÜÜÜKKLLERİ.

4
16
yanıtYanıtla
fenerasyon:

Con con fenerli, sen takımların adını karıştırdın galiba. . Şikeci olan da fener, ezik olan da. . 100 kişiye sorsan sen hariç herkes tescilli şikeci fener der.

yanıt0
yanıt0
OMER:

ADAMI SAKAT SAKAT OYNATIRSAN OLACAĞI BUYDU BELINDEN SAKAT OLAN KALECI TOPLARA NASIL ATLAYACAK HOCA BUIŞI COZEMEDI

4
10
yanıtYanıtla
OSMAN:

Volkanda dil yokmu ? Oynamak istemiorum desin.

yanıt0
yanıt0
GURBETCi:

FENERiN SÖNDÜGÜ TARiH BASLAMISTIR HAYIRLI TIRASLAR

8
5
yanıtYanıtla
gs:

feneri ezdik sıra fenerin evinde onları ezmek

5
4
yanıtYanıtla
ÇARŞI:

olum ora kadıkoy boru degil.

yanıt0
yanıt0
FENERSİZ:

Ne Sneijder miş be, Volkan''ın hakkını verdi. . Adam Volkan''a hiç acımadı yahu. . Vurdukça vurdu kırbacı. . Bu kadar da olmaz ki. . Tamam adamlar şike yaptı, Volkan Melo''ya sataştı, terbiyesizlik yaptı diye hepsinin hesabını bir maçta gördü. .

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title