Haberler

Sneijder, Her Gece Parti Verip Eşini Aldatıyor

Güncelleme:

Galatasaray'da büyük bir form düşüklüğü yaşayan Hollandalı yıldız Wesley Sneijder'in her gece parti vererek eşini aldattığı ortaya çıktı.

Galatasaraylı yıldız Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'nun yurt dışında olmasını fırsat bilip evini gece kulübüne çevirdi. Ünlü futbolcu, her gece başka güzellerle eğleniyor.

SNEIJDER KENDİNİ EĞLENCE HAYATINA VERDİ

Galatasaray'da işler iyice karıştı. Lige kötü başlayan Sarı-Kırmızılı takım başkanlık seçimleriyle daha da sarsıldı. Takvim Gazetesi'nin haberine göre, son dönemdeki kötü futboluyla taraftar kadar yönetimi de kızdıran Wesley Sneijder, eşi Yolanthe Cabau'nun yurt dışına gitmesiyle kendini eğlence hayatına verdi. Nişantaşı'nda kulaktan kulağa yayılan dedikodulara göre ünlü yıldız, Cabau'nun İzlanda'ya gittiği günden itibaren evinde sabaha kadar partiler vermeye başladı.

KOMŞULARI ŞİKAYETÇİ OLDU

Her gece farklı yabancı ve Türk güzellerin katıldığı partilerde Wesley Sneijder'in güzel eşine birçok defa ihanet ettiği de iddialar arasında... Evindeki partilere dansöz de getirten ünlü futbolcu, bu eğlenceleriyle bazı komşularını kızdırdı. Dedikoduların fitilini de komşuların yaptığı bu şikayetler ateşledi. Wesley Sneijder'ın sabaha kadar güzellerle eğlenmesinden Yolanthe Cabau'nun haberi ise yok!

İlgili Haberler


Kaynak: Haberler.Com / Spor

wesley sneijder Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (44)

tufan:

eşi de boş duruyodur sanki :)

41
3
yanıtYanıtla
KOKO:

BU KADINDA ALDATILIYOR BEYLER PEKİ BİZ NE YAPALIM OFFFFF OF

34
1
yanıtYanıtla
Gercekci:

Su hale bak müslüman türk kizlarinla herif zina ediyor millet nerdeyse helal olsun diyor müslümanlar ne hale geldi yazik. . .

24
6
yanıtYanıtla
ata:

oradan zinayı ve müslümanı çıkarsaydın bazılarının ilgisini çekerdi. bu şahsın çevresindeki kadınlar elbet yabancı uyruklulardır o konuda bir sorun yok fakat geçenlerde bir futbolcu kendi ülkesinde brezilyadaydı sanırım türk kızları camın önüne gelip laf atıyorlar bunlar türkiyede normalmiş gibisinden söylemlerle türkiyeyi kendi ülkesinde rezil etmişti haberin altına yapılan yorumlar'' helal olsun'' erkek adam yapar tarzındaydı ve tahmin edilebileceği gibi çoğu akıl ve mantık yoksunu fanatik zavallılar . dünyanın herhangi bir ülkesinde olsaydı böyle bir olay o şahsın başına gelebilecekleri tahmin bile edemiyorum. türkiye ne yazıkki son 10 yıldır bu haldedir

yanıt0
yanıt0
ata:

bence sneijderin memleketi hollanda ve hollandalılarda listeye alınmalı, moldovyalılar, ukraynalılar ve benzeri ülkeler gibi muamele görmeliler türkiyede ;))

yanıt0
yanıt0
caner:

turk kizi dedin ya bir kat daha sinirlendim sneijdere. turk demicektin turk deyince salterler atiyo bence.

yanıt0
yanıt0
NOKTA:

Ya bu nedir. GS DÖRT YILDIZ TAKMASIN DİYE MEDYA SEFERBER OLMUŞ. ASPARAGAS HABER

17
13
yanıtYanıtla
ERGANİ:

KARISIDA ONU ALDATIYORDUR BU İŞLRİ KARŞILIKLI ANLAŞARAK YAPIYORLAR HAYSİYETSİLER

25
3
yanıtYanıtla
çermik:

doğru diyorsun o burda aldatıyor da yolante izlanda da aldatmasını bilmez mi kimbilir o ne yapıyor orda

yanıt0
yanıt0
YİĞİDO:

ARENA CİNCONA MEZAR OLACAK!

10
12
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title